LOOK OF THE DAY: THE LITTLE BLACK DRESS

LATELY

img_6896x

En rar ferie er nået til sin ende – hvad end planerne skiftede fra en booket kalender til en halv sløv og aflyst kalender. Faktisk blev kun få af mine aftaler holdt såsom familie fødselsdag, en bio-date og en spa/wellness dag med søde damer. Men hey – nogle gange skal man også tage sig til takke med hvad man kan få og ikke være grådig. Og slet ikke med planer. Specielt ikke hvis man rent fysisk ikke kan klare det.
Og selvom jeg af og til booker mig selv til for mange ting, så er det jo fordi jeg så gerne vil ALT og ingenting på samme tid – og nu er det jo ikke længere mig selv jeg skal passe på, men også den lille baby inde i maven. Så jeg må af og til skuffe nogle med mine planer og jeg kan mærke den dårlig samvittighed altid ligger på lur hvis jeg aflyser noget. Men samtidig også et håb om forståelse og ærlighed.

Sikke en remse på en søndag, hva? ;-) Det er hvad der sker når man får lov til at tømme hovedet på en søndag og reflektere og filtre over livet og núet.

Men tilbage til nuét.. Inden længe starter arbejdsugen igen og jeg glæder mig egentlig til at vende tilbage til kontoret og få den daglige hverdags rytme igang igen. Og selvom den kommende uge indeholder få planer og aftaler, så glæder jeg mig nu alligevel til at nyde ugen med arbejde, bloggen og de små spontane planer der bliver til.

Og nå ja så glæder jeg mig også til at Hr. Skov og jeg skal kigge lidt på baby ting og forhåbentlig finde den rette barnevogn – det er virkelig en jungle og jeg håber sådan at vi vælger rigtigt!! Specielt fordi dét jo er en lidt pebret ting, her i alle babykøbene ;-)

 

img_8021x

Snevejr, varm kakao og fødselsdag i familien 

img_8028x

Med den bedste bagte cheesecake!!

img_7967

Når man vågner op til en så fin morgen lige udenfor ens dør ;-)

minnie-mouise

Fastelavnsfest med søde damer, klædt ud som Minnie Mouse – kan I mon genkende kjolen? ;-)

03

Efterfulgt af middag og vino! Dog den alkoholfrie til mig ;-) 

fri

Og været på date night og se den sidste 50 shades – så er den også krydset af listen!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: THE LITTLE BLACK DRESS