LOOK OF THE DAY: HIDDEN IN THE WOODS

LATELY

img_8369

 

Kort opdatering herfra denne søndag aften! Vi er lige kommet hjem omme fra svigerfamilien og resten af søndagen skal blot nydes med afslapning og tidligt i seng! Næste uges program kommer til at bestå af en kaffedate/barselsbesøg, et par enkelte møder, muligvis kigge lidt på nogle retrolamper til stuen og så skal min helt egen Daddy-O fejres i weekenden med fødselsdag! En lidt sløv plan for ugen, men ved I hvad? Jeg glæder mig! Så er der nemlig plads til at være spontan og jeg kan få hvilet mig indimellem babyværelse-indretning og tid på kontoret! Ikke dårligt ;-)
Det er bestemt stadigvæk en proces for mig, at lære at slappe af og ikke mindst tænke på den lille baby jeg nu også går rundt med inde i maven. Jeg SKAL slappe af og give mig selv lov til at holde fri, altså som i HELT FRI.

Denne uge fik jeg nemlig en lille forskrækkelse ved ikke at være frisk og energisk som jeg plejer. Energien var i bund og jeg havde nok allermest brug for at hvile mig og ikke mindst at spise nok. Altså nok til både mig og baby – tænk sig at det kunne være en udfordring at sørge for at få ekstra kalorier indbords? Specielt for den mad-glade type jeg nu engang er. Så det er hermed noteret! Men mere om det i morgen, hvor jeg deler ugens Baby Monday ;-)

 

 

img_5830x

Muligvis sidste fastelavnsbolle!! Suk….

iskaffe

Solskin og iskaffe, en hyggelig start på en lørdag morgen

img_8271x

En lille ny sag er flyttet ind. Hr. Skov hader den – jeg elsker den ;-)

0001

Tremmeseng in the making. Eller samlet og står nu klar – okay allermest fylder den lige nu, men glæder mig til at indrette den på børneværelset!

burger

Når man er kommet på food-diet så er burger og fries jo helt klart på sin plads ;-) 

image1

Efterfulgt af denne vidunderlige (siddende) koncert ;-)

image4-1

Første gåtur i denne uge – jeg prøver så vidt muligt at gå en tur efter arbejde hver dag, for at holde kroppen igang og ikke mindst få lidt frisk luft efter en dag på kontoret.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: HIDDEN IN THE WOODS