7 VENTE KJOLER

LOOK OF THE DAY: HIDDEN IN THE WOODS

img_0645x

Jakke: HER// Kjole: HER// Støvler: HER i sort// Solbriller: HER//

Sikke et solskinvejr at holde weekend i! Jeg har været ude på min første gåtur i noget der føles som evigheder og hvor heldigt var det ikke lige, at solen skinnede ret så fint lige på denne tur? ;-) Hvis man lige ser bort fra frostgrader og at træerne har tabt deres blade, så minder vejret mig altså om forår. Jeg har fluks lyst til at klikke adskillige forårs kjoler hjem og et sæt nye sandaler! Ja ja sådan en effekt har foråret åbenbart på mig ;-)

Jeg vil lige hvile mig et par timer nu, imens jeg kigger ud på det smukke, smukke vejr, inden vi i aften skal til koncert! Bandet er et af mine yndlings band, nemlig Jonah Blacksmith og jeg kan ikke vente med at gense og høre bandet for 2. gang live!! Og ja jeg havde måske et lille teenagercrush på forsangeren da jeg var noget yngre ;-) Men deres sange rammer bare plet hvergang og giver den der summen og god fornemmelse i maven, når man hører dem Så jeg glæder mig meget til at høre dem i aften :-)
Heldigvis er det en siddende koncert, så miss preggo her kan hvile indimellem sangene ;-) Pyh…

Jeg vil blot ønske jer en rigtig dejlig weekend og nyd nu det skønne solskin! <3

 

img_0711x

img_0651x

img_0666x

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 VENTE KJOLER