DET SKAL JEG LAVE I FEBRUAR

LOOK OF THE DAY: MISS RED PANTS

img_5435x

LOOK OF THE DAY: Sweatshirt: HER// Bukser: HER// Støvler: HER// Taske: HER//

Okay, selvom jeg skrev i går at februar kunne være ret kedelig, så har jeg altså indført lidt forår og farve, så februar ikke bliver alt for grå ;-) Og måske man skulle gøre det til en vane engang imellem? Altså indføre lidt forårsfarver i hverdagsuniformen, selvom det stadigvæk er vinter. Og det har jeg faktisk allerede tænkt mig at gøre igen i weekenden, hvor jeg skal barnedåb. Altså medmindre de lover snestorm eller noget i den dur ;-)

Det bliver kun lige en kort update fra mig i dag, da jeg lige om lidt får de søde madklubs damer til middag! Det er nemlig blevet min tur denne gang til at være vært og jeg glæder mig til at kunne forkæle damerne med en lækker middag og en syndig dessert ;-) ha ha..

Hav en dejlig aften <3

 

img_5462x img_5432x img_5452x

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I FEBRUAR