10 HYGGELIGE TING AT LAVE I VINTERFERIEN

LOOK OF THE DAY: MY FIRST PREGGO DRESS

img_7651x

Kimono: HER// Kjole: HER//

Efter en lille løftet pegefinger fra jordemoderen i går har jeg ryddet kalenderen for planer i dag, så jeg kan få hvilet mig og måske få krydset nogle af mine hængepartier af på listen herhjemme. Ikke noget krævende eller belastende ;-) Dog har jeg valgt at beholde en af mine aftaler i dag og det er at tage ud og spise og i biffen i  aften med min søster. Vi skal ind og se Fifty Shades og fejre valentines dag sammen – hyggeligt ikke? Og hey A girl’s gotta eat, right? Og jeg tænker umiddelbart ikke at det er så hårdt belastende at spise middag eller spise popcorn i biffen – vel? Og jeg vil også rigtig gerne nyde min ferie og ikke mindst lave nogle gode ting for mig selv. Og jeg har jo alligevel aflyst nogle af mine planer og beholdt 1 aftale i dag – så det er jo fremskridt ikke? Hvis man forresten ønsker at forkæle andre med valentines dag – så tipper jeg om rare og nemme ting at lave på denne dag!

Anyways, kjolen er fra ASOS og den havde jeg faktisk luret lidt på siden jeg fandt ud af at jeg var gravid. Jeg kunne i starten virkelig mærke hvordan tøjet strammede om min mave og smed hurtigt bukser og andre stramme sager bagerst i skabet. Men jeg turde ikke købe kjolen eller nogle af de andre graviditets sager før jeg havde været til NF. Jeg skulle sikre mig at jeg rent faktisk fortsat var gravid ;-) ha ha..

Jeg synes kjolen passede ret så fint til barnedåben og specielt nu hvor jeg skulle være gudmor, så ville jeg gerne matche min lille niece T. Desuden er kjolen super praktisk og så rar at have på :-) Og nå ja – så glæder jeg mig til at have den på når foråret for alvor bryder frem ;-)

GLÆDELIG VALENTINES DAG <3

img_7641x

img_7608x

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 HYGGELIGE TING AT LAVE I VINTERFERIEN