OREO CHEESECAKE

LOOK OF THE DAY: THE LITTLE BLACK DRESS

Reklame links: Kjole: HER // Pumps: HER //

Sort fra top til tå – hvilket nærmest aldrig sker for mig. Jeg har altid en lille ekstra farve på såsom glimmer strømper eller en farverig taske som her ;-) Men når maven endnu ikke er vokset sig kæmpe stor endnu, så tillader jeg mig altså af og til at “gemme” den lidt væk. Det er nu ikke fordi jeg ikke kan lide at vise den frem – men nogle gange er det altså også bare rart at kunne hoppe i en løs kjole og nyde at alting ikke sidder så stramt ;-)

Min vinterferie begynder så småt at lakke mod enden og selvom mange af mine planer og intentioner blev aflyst – så har den nu været rar alligevel ;-) Og inden jeg smutter på arbejde igen på mandag, så vil jeg nyde denne lørdag med iskaffe og lidt kunstskøjteløb her fra morgenen af og senere mødes med søde veninder. Vi skal nyde en dag i wellness og spørg mig lige om min trætte krop og jeg er klar til det? ;-) ha ha… Jeg har længe set frem til at svømme lidt rundt og bare slappe af i rolige omgivelser og med det nyeste gossip i selskab med dejlige veninder! Senere står den på fastelavnsfest og ren tøsemiddag! Så hold lige øje ovre på bloggens Instagram – hvis I har lyst til at følge min dag ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OREO CHEESECAKE