LÆKRE OG NEMME SALTMANDLER

NY BLOG, NYT OUTFIT, NYT ANSIGT

img_5551x

Outfit details: Hue: Oenling// Strik: Mbym// Nederdel: Second Female// Støvler: Bianco// Taske: Leowulff//

Yay! Så lykkedes det endelig. Bloggen er flyttet. Det blev en lidt hård fødsel og jeg har haft alvorlige blogabstinenser de sidste par dage!! ;-)  Men nu er det meste på plads og jeg glæder mig til at blogge for jer i nye fine rammer :)

Først og fremmest hjerteligt velkommen til nye som gamle læsere!

Efter mere end to år hos Nouw følte jeg, at det var på tide at gå nye veje med bloggen og jeg er mægtig stolt af og glad for, nu at være en del af Bloggers Delight Premium bloggere! Alt er foregået i fred og fordragelig og der har altså ikke været noget drama eller smækken med dørene, blot en ønske om at afprøve nye eventyr. Og selvfølgelig kommer jeg til at savne de søde Nouw piger jeg har lært at kende igennem tidens løb, men jeg ved at vi bevarer kontakten og mon ikke der også findes søde blogpiger hos Bloggers Delight? Jeg har i hvert fald allerede mødt et par søde bloggere igennem flere events.

For jer som læsere betyder det ikke de store forandringer andet end det designmæssige. (og er her ikke blevet fint? Jeg er SÅ glad)

Ellers skulle alt gerne være som I kender det og I må meget gerne sige til, hvis noget ikke fungerer eller hvis der er noget I savner. Her tænker jeg altså primært funktioner/funktionalitet. Jeg skal også lige lære det her nye system at kende og finde rundt i billedemedie og tekst – heldigvis går jeg weekenden i møde med lidt ekstra tid på kontoen, så jeg virkelig kan få arbejdet igennem på bloggen! Yay! :-)

Selvom jeg har prøvet det et par gange efterhånden, er sådan noget blogflytteri altid en nervepirrende omgang. Frygten for at snart 4 års arbejde (og alle jeres dejlige kommentarer) forsvinder i et sort hul i cyberspace, hænger lige over hovedet. Og et lettere panikanfald hos undertegnede. Men alt er roligt nu og jeg er godt tilfreds! :-)

Til de helt nye læsere kan jeg fortælle at jeg hedder Henriette og er 29 år. Jeg elsker at blogge om mad, livsstil og mode. Og nu også om graviditet, da jeg venter mig en lille baby til sommer. Jeg glæder mig til at dele min graviditet på godt og ondt og få råd og tips fra jer kære læsere! Jeg glæder mig helt vildt til at blogge for jer <3

Rigtig god weekend <3

img_5562x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE OG NEMME SALTMANDLER