LOOK OF THE DAY: DOTTI SHIRT & BABY BUMP

LATELY

img_8758x

Når man får sunde æg fra en sød venind og de så indeholder dobbelt blomme! Win!

Jeg har haft en mægtig uge med nogle rare planer. Den har været så mægtig, at den nærmest er fløjet afsted og undertegnede har været så optaget af nuet, at jeg helt har glemt at forevige mange af mine øjeblikke. Dog har jeg alligevel fundet et par billeder fra mobilen fra ugens løb ;-)

Jeg ser frem til den kommende uge, hvor jeg bla. skal bruge noget tid til mig selv. Når man er gravid og hormonerne raser, så er det rart at kunne gøre noget godt for sig selv. Så jeg har tænkt at forkæle mig selv i næste uge med et par spa-behandlinger og jeg glæder mig!! Derudover har jeg et par dinnerdates, en lille plan om at indrette lidt af børneværelset og spise brunch nogle søde, søde damer!
Så jeg føler mig ret klar til den kommende uge!

Men for nu skal jeg slappe af resten af søndagen, efter en lidt rystet hacker angreb her til aften. Det skulle vel ske på et eller andet tidspunkt, men det kommer alligevel bag på mig. Men nu vil jeg smække computeren sammen og glemme det igen!

Hav en dejlig søndag <3

sorthvid

Nogle gange er tingene bare i sorthvid ;-)

boller

Brunchdate med en sød veninde! Overvejer lidt at høre hende kunsten efter med de ultrasunde boller!

snevejr

Når man lige fanger solnedgangen i ægte snevejr! Så smukt altså!

bowling

Bowling og min egen lille bowling kugle! Egentlig er forskellen ikke så stor længere hehe..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: DOTTI SHIRT & BABY BUMP