ER DET SÅ NEGATIVT AT VÆRE GRAVID?

LATELY

 

 

img_0266x

Der er blevet påske-pyntet i det lille hjem med en ny fin påskedug fra Juna

 

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan nu altså godt mærke at vi har skiftet til sommertid og jeg virkelig manglede den ekstra time, da vækkeuret ringede i morges. Men egentlig var jeg også ret begejstret for at jeg i tankerne vidste at foråret forhåbentlig snart er på vej og glæder mig endnu mere til at få en længere og lysere aften, i aften.

Ugen er nærmest fløjet afsted for mig. Den har både budt på kaffedates, utallige is, (ahem) gaveregn som i GAVEREGN, afslapning, påskeforberedelser og lidt mere babyshopping og klargøring af babyværelse ;-) Og selvom jeg ville ønske at ugen kunne fortsætte, så glæder jeg mig nu også til den kommende uge vi går i møde.

Har I mon påskeferie? Jeg snupper selv 3 dage på kontoret inden jeg velfortjent holder mig en påskeferie med både familie, veninder, påskeægs jagt og forhåbentlig lidt baby forberedelse i form af indretning af babyværelse. Det er altså en spændende tid med sådan nogle forberedelser ;-)
Og jeg føler mig altså ret heldig at jeg har mulighed for de ting, specielt fordi det er så stort og samtidig vildt underligt at skulle gå og “bygge” en rede for vores kommende baby – jeg skal stadigvæk nive mig selv i armen for at tro at jeg rent faktisk kan være SÅ heldig! Det fejrer jeg lige med en is, ikke? ;-)

Hav en dejlig søndag og god påskeferie til jer <3

img_0293x

Når man kom træt hjem fra arbejde og ser denne fine kurv fra den kommende moster til mit barn. Jeg blev SÅ overrasket – tænk at nogen har tænkt på mig og valgt at forkæle mig med alle mulige fine sager til mit barn, der var bla. alt fra lækkerier til mig, nyt tøj til den lille og babyens første bamse – er det ikke vildt sødt?

image1-2

Når man taler om sidste uges cravings og ovenstående billede mere eller mindre er hverdag herhjemme. Jeg nyder selv en is lige nu, imens jeg skriver det her blogindlæg – men hey jeg tager jo bare forskud på foråret, ikke? ;-)

img_0466

Når man senere samme dag modtager endnu en gavekurv fra svigerforældrene. Jeg kan næsten ikke vente med at klæde vores lille baby i hjemmestrik og ikke mindst putte ham i det hjemmestrikkede svøb – er det ikke bare for sødt?

image2-3

Når spontane planer inkluderer min yndlings iskaffe og chokoladekage og en date med søde damer. Med en højgravid veninde, så håber vi på at en kaffedate og et møde kan få hendes lille baby til verden ;-) Alle kneb gælder!

image3-2

Når påskepynt ser sådan her ud! Go påske – GO BIG! Jeg er vild med det og vil mene at hele byen burde være påskeklædt – det er da hyggeligt, ikke?

image4-3

Når der gemte sig de her små snacks nede i gavekurven længere oppe – så er de altså guldværd når man er træt og lige mangler et lille sukker rush på kontoret ;-)

img_0335x

Påsken er lige om hjørnet og det skulle selvfølgelig fejres med en påskekage ;-)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET SÅ NEGATIVT AT VÆRE GRAVID?