GIVEAWAY: VIND DIN YNDLINGS STRIK

LOOK OF THE DAY: DOTTI SHIRT & BABY BUMP

img_8100x

Skjorte: HER// Cardigan: HER// Nederdel: HER//

Glædelig weekend piger!

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig brunchdate med en sød veninde. Hun har selv 2 børn i forvejen og det er altså skønt at have en veninde, som har været igennem hele møllen med graviditet og livet efter fødslen. Det er vildt rart at kunne sparre med hende og ikke mindst dele erfaringer og sjove ting, som man går igennem sådan en graviditet. Og så kombinere det med kaffe, brunch, grin med hendes søde børn og venindetid! Det er virkelig rart!

Jeg har lige et par timer nu, inden jeg skal ud af døren igen. Senere får jeg nemlig besøg af min kære Daddy – O, som normalt bor i Aalborg, men som gerne tager turen hertil, for at blive fejret i anledningen af hans fødselsdag. Vi skal ud at spise og så derefter bowle. Jeg tænker at jeg godt kan snige mig med på bowlingteamet og har en lovlig undskylding for at bære rundt på “børne bowlingkuglerne” ;-)

Men inden jeg smutter ud af døren, så vil jeg lige kigge ind til jer og vise det seneste outfit. Min egen “bowlingkugle” på maven vokser med hastigt i øjeblikket og jeg nyder virkelig at man endelig kan se en lille graviditets mave på mig ;-)

 

img_8103x img_8124x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: VIND DIN YNDLINGS STRIK