NYT OLDSCHOOL KAMERA

LOOK OF THE DAY: FLOWER IN MARCH

img_9165x

Jakke: HER// Strik: HER// Nederdel: HER// Taske: HER//

Forleden tog jeg i biffen en eftermiddag – noget jeg ikke praktisere så meget i, da jeg oftest har nogle travle eftermiddage og bifture oftest bliver brugt om aftenen for mit vedkommende. Men jeg blev faktisk temmelig overrasket over hvilken følelse og ikke mindst tidsbesparende det var, at jeg efterfølgende havde en hel aften fri til blot at være hjemme! Inden jeg smuttede i biffen fik jeg lokket min søde søster til at snappe et par billeder af dagens outfit. Stakkels søster, for det var bidende koldt og hun måtte bide kulden i sig og endda gå på knæ for at tage billeder ;-) Åh gud hvad jeg ikke udsætter hende for – stakkels søster ;-)

Selvsamme søster valgte at forkæle mig i dag. Da jeg kom hjem fra en lang og travl dag på kontoret, stod der noget af en gavekurv fra hende ( I kan se den ovre på bloggens Instagram HER) – jeg tror nogen er klar til at blive moster igen ;-) Jeg var så overvældet over gaven, at hormonerne overfaldt mig, hvilket gjort det svært at læse kortet, med tårevædet øjne. Seriøst – det er nok noget af det sødeste nogen har forkælet mig med! Jeg er helt overrasket! Så grædende fik jeg ringet op til hende og fik fremstammet et TAK, efterfulgt af lidt mere gråd. Jeg er slet ikke i tvivl om at vores kommende søn får nogle dejlige mennesker omkring sig – jeg glæder mig i hvert fald!

img_9098x img_9128x img_9160x img_9170x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT OLDSCHOOL KAMERA