MØDREGRUPPEN: ABORT, FERTILITETSBEHANDLING & TAB

LOOK OF THE DAY: SKIRT AND FLOWERS

img_5525x

LOOK OF THE DAY: Sweater: Second female// Nederdel: HER// Støvler: HER//

Fredag og krøllet nederdel! Ork ja – det skal der sgu også være plads til indimellem ;-) Og specielt på en fredag, hvor weekenden er lige rundt om hjørnet! Jeg har lige et par små ting på kontoret der skal afsluttes, inden jeg dribler ned i byen til et spændende fredags/eftermiddags møde! Og derefter står den altså på weekend! Mon det skal fejres med et glas vino? Nå nej jeg mener selvfølgelig et glas koldt ice tea med sågar en lille limeskive – bare lige for at føle mig lidt ekstra speciel ;-)

Outfittet er simpelt, klassisk og super rart at have på. I takt med at den gravide babybump vokser, så er jeg virkelig fået i hygge/afslapnings mode hvad angår tøj i øjeblikket – og slet ikke at tale om strik i lange baner. Det er jo temmelig koldt udenfor ;-) Men jeg kan godt mærke at de der skinny jeans, pencil skirts og andet tøj der strammer (okay mest fordi jeg ikke kan passe det længere) har jeg gemt bagerst ind i skabet. Så nu venter jeg altså bare lige på det dersens forår, så jeg forhåbentlig snart kan hoppe i forårs nederdele som ovenstående og slå-om kjoler i massevis ;-)

Men indtil da, vil jeg ønske jer en fantastisk weekend <3

Ps. Er man i et shoppehjørne denne weekend, så er der 20-25 % rabat ovre på Boozt.com – blot et tip :-)

img_5544x

img_5518x img_5537x

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØDREGRUPPEN: ABORT, FERTILITETSBEHANDLING & TAB