BABY MONDAY: UGE 21+0

NYT OLDSCHOOL KAMERA

img_9672x

Kamera: HER//

Jeg er fra den tid, hvor polaroid kamera var det alle havde og et digitalt kamera var det nyeste nye. Men jeg kan huske at jeg synes at et polaroid kamer var super smart og ganske simpelt, når man kunne tage et snapshot af noget og ca. 10 sek. efter havde du et printet billede i hånden. Så hurtig service, kunne samtlige fotobutikker hvor man skulle aflevere sine fotofilm for at få fremkaldt billederne, ikke gøre det!

Så da jeg forleden fik tilsendt det her smarte lille polaroid kamera fra Instax, så gav en mentalt high five til min barndom! For jeg mindes totalt at være barn igen, når jeg får lov til at tage billeder med det lille nye kamera!

Kameraet er altså genialt til de øjeblikke, hvor man ønsker et billede med det samme, f.eks med veninderne eller familien. Derudover kan jeg godt mærke at jeg på længere sigt kommer til at mangle et “lettere” kamera i forhold til mit tunge canon kamera – så denne her er jo egentlig ret aktuel ;-) Jeg glæder mig til at knipse lidt hverdagsbilleder med Hr. Skov og ikke mindst af den kommende baby :-)
Faktisk tænker jeg at kameraet ville smart til hvis man nu vil lave en slags billede collage, da de udprintede billeder har en perfekt størrelse til dette. Eller hvis man har brug for billeder til “barnets bog”, hvor man blot kan plotte de små billeder ind.
Jeg overvejer i hvert fald stærkt om det ikke skal være planen, når vores lille søn kommer til verden ;-)

img_9681x img_9634x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 21+0