SUNDE GLUTENFRI KERNE/NØDDE BOLLER
Da jeg for et par uger siden besøgte min søde veninde, havde hun bagt nogle ret lækre og sunde boller. Faktisk en slags glutenfri bolle, som faktisk er helt ideel hvis man er på kur eller spiser efter Palæo konceptet.
Og det inspirerede mig faktisk så meget, at jeg hoppede i køkkenet for at teste med de forskellige ingredienser. Jeg fandt lidt kerner, nødder og prøvede at tilføje lidt til afhængig af konsistensen og dertil også kakao, bare for at prøve det ;-)
Og wupti 20 min efter stod jeg med nybagte boller af den sunde slags! Og ved I hvad? JEG ELSKER DEM! De er perfekte med smør og ost – men er også geniale som en snack til et af mine mellemmåltider – specielt nu hvor mit blodsukker spiller mig et puds her i graviditeten.
Så nu tænkte jeg at jeg ville dele denne nemme og sunde opskrift – den er næsten for god til at holde for mig selv ;-) ha ha..
Se evt. flere opskrifter på lækre og sunde boller HER.
SUNDE GLUTENFRI KERNE/NØDDE BOLLER
Du skal bruge:
- 100 g mandler
- 150 frø/kerner (jeg brugte ca. 50 g græskarkerner, 40 g solskikkekerner, 40 g hørfrø og 20 g sesam
- 1 spsk olie
- 2 store æg
- 1 spsk kakao
- 1 tsk honning
- 1 lille tsk. salt
Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt. Kom bagepapir på en bageplade. Brug en ske til at forme bollerne på bagepladen og bag dem i ovnen i ca. 15 min eller til bollerne er begyndt at tage farve.
Nyd dem lune og spis dem med smør eller dit yndlingspålæg!
Ingen kommentarer endnu