HJÆLP!! SØDE BABYNAVNE TIL DRENGE?

15 KJOLER TIL FORÅRET

collage-15collage-16

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER// 13. HER// 14. HER// 15. HER//

Jeg er vågnet op til det fineste solskin her fra morgenen af. Og hvis det ikke var fordi jeg vågnede temmelig tidligt (trods solskin, så var morgen-temperaturen ret kold)  så havde jeg altså snuppet morgen – iskaffen på terrasen. Der er forår i luften – kan I mærke det?
Jeg har i alle tilfælde ventet på det øjeblik hvor temperaturen ville stige over de 10 grader, så det officielt er forår og man kan begynde at hænge vinterfrakken på knagen. Specielt kan jeg mærke at mine hormoner raser i øjeblikket og jeg er seriøst begyndt at få varme i kroppen, så jeg håber og beder til at foråret er kommet for at blive – især fordi jeg snart trænger til at hoppe i mine forårs-kjoler ;-)

Har I mon det på samme måde? Så er det jo heldigt at jeg har fundet 15 kjoler af slagsen og jeg ville bestemt ikke have noget imod at hoppe i nr. 1, 6 og 13, faktisk allerede i dag, dog med en lun strik eller læderjakke udenpå.

Jeg er så småt på vej ud af døren, da Hr. Skov skal cykle cykelløb i dag og jeg tager med som support – eller bare hende tumpen der sidder sidder med snacks og iste ;-) haha..
Jeg tænker at det er den perfekte warm-up til en aften med vinklubben i aften :-)

Hav en dejlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP!! SØDE BABYNAVNE TIL DRENGE?