BABY MONDAY: UGE 26+0

GAVEIDEER TIL KONFIRMANDEN – TIL HENDE

collage-201. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

 

Vi nærmer os med hastige skridt konfirmations tiden. Er I mon inviteret til en konfirmationsfest i år?

Jeg kan stadigvæk selv huske min store dag – selvom det nu er ved at være 15 år siden – AV er det virkelig så længe siden?? Nå – men jeg kan huske at jeg var spændt. Spændt på den rette kjole, spændt på den store fest og dag og ikke mindst til anden dagen, hvor den for mit vedkommende stod på store shoppe dag!

Men jeg kan også huske at jeg for alvor gik ind i de voksnes rækker og at jeg følte mig helt voksen dagen efter min konfirmation. Det var altså ret betydningsfuldt og ikke mindst givende at vide at man altså var på vej til at blive voksen nu. Pyh sikke et ansvar ;-) haha..

Men den rette gave til konfirmanden skal også være betydningsfuld, da det jo er den HELT STORE dag. Men hvad giver man lige til konfirmanden? Jeg har fundet 10 fine sager til konfirmanden til hende og jeg tænker at jeg snarest laver et blogindlæg om gaveideer til drenge konfirmanden. Sidstnævnte synes jeg altid at der er sværeste at give gave til ;-) ha ha..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 26+0