SWIMWEAR TIL GRAVIDE

LATELY

img_2271xxHar klikket de her babies hjem, som jeg heldigvis stadigvæk kan passe indtil væsken hober sig op ;-) 

Denne uge, var en uge hvor der blevet hakket af på listerne. Faktisk en del på denne liste, og det føles altså en anelse rart at kunne sidde denne søndag lidt lettere forpustet men med overskud og ro på kontoen.

Jeg har virkelig haft en uge, hvor jeg har haft meget på programmet, men jeg har virkelig også kunne mærke hvornår jeg skulle tage den med ro. Det er stadigvæk en svær balance for mig, at skelne mellem overanstrengelse og huske på at jeg er gravid og min energi og kræfter måske ikke lige er som før i tiden. Det finder man jo kun ud af på den hårde måde, ved smerter og plukveer. Point taken – jeg har lært det nu, tror jeg :-)

Den kommende uge kommer til at bestå af mere selvforkælelse med en pedicure, et spændende blogmøde, barselsbesøg hos en sød veninde og hendes lille nyfødte baby, lidt shopping og så skal jeg spise HVEDER med masser af smør, of course ;-)

img_2251xNår man kan genbruge buketten fra sidste uge og lade den holde lidt længere <3

img_2211Fyraftens lunch med en sød veninde i det fineste solskin..

image2-3I fredags var jeg til den bedste massage – nemlig graviditetsmassage, det er bestemt ikke sidste gang!

img_2289xNår det eneste man har lyst til, er chokolademadder ;-) Hep hey for preggo life!

image3-3Hurra for forårsvejr og cravings for is!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWIMWEAR TIL GRAVIDE