DA JORDEMODEREN TOG FEJL

LATELY

img_0844x

Glædelig april måned <3

Denne uge var en helt klassisk påskeferies uge, hvor der skulle slås en krølle på masser af uafsluttede sager på arbejde, samt en hulens masse deadlines på bloggen, for at kunne gå på en velfortjent påskeferie onsdag eftermiddag! Det blev selvfølgelig fejret med en lille shoppetur og lidt nyt tøj til den kommende baby ;-) Derudover blev det til ikke bare én, men to påskefrokoster i henholdsvis min og Hr. Skovs familie. Det er altså ret hyggeligt sådan nogle påskefrokoster. Familie og venner der mødes over en lækker frokost, skåle i snaps (dog vand til mig) og på påskeægs jagt med familiens mindste.Jeg følte mig nærmest helt barn igen ;-)
Dog har jeg været en anelse træt efter 3 dages hektiske planer og en lille omrokering af vores kontor og babyværelse, men jeg sluttede nu alligevel ugen/søndagen af med en frisk gåtur med en sød veninde i det her fine, fine solskinsvejr.
Den kommende uge kommer til at bestå af bla. alm. hverdagssysler, lidt mere boligindretning, en svømmetur i den lokale svømmehal (glæder mig helt afsindigt til at få dyrket lidt motion efter et par dages pause) og så står den ellers på en housewarming og et photoshoot til slut.

Pssst.. Jeg har hørt rygter om at foråret vist skulle være på vej i næste uge – så jeg skal selvfølgelig også bruge tiden på at nyde solskinnet og spise is ;-)

 

img_8996x

Man bliver aldrig for gammel til gækkebreve – ellers som min kære niece kalder det “Ægge-brev” – hun har vel en pointe ;-)

img_0796x

Påskefrokost med min familie

img_0827x

Vi er ret begejstret for fisk i min familie. Og min søde mor havde også taget hensyn til mig – så jeg mæskede mig i hummer og tunmousse ;-)

img_0836x

Sååå fint påskepynt – gid at påsken varede lidt længere ;-) 

img_1357x

Man er aldrig for gammel til et påskeæg – når svigerforældre forkæler med bla. disse lækkerier i påskeæg ;-) 

img_0742x

Der er blevet omrokeret i det lille hjem, hvilket medbragte lidt rod. Glæder mig til at vise jer det endelig resultat ;-)

imagimage2-4 image3-3

Det er ikke kønt – men NØDVENDIGT. Min ansigt har virkelig været igennem den helt store graviditets akne, så håber at masken kan hjælpe lidt på det ;-) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA JORDEMODEREN TOG FEJL