DEN POPULÆRE GÅ-VÆK-EDDERKOP-PLANTE

LATELY

img_1683x

Når ens søde veninde cykler rundt og deler Danmarks bedste trøffelkugler – de blev efterfølgende nydt på terrassen i solskin <3

Ihh sikke en uge! Forårsstemningen er sneget sig ind på mig og jeg er i mit rette element ;-)

Selvom denne uge var temmelig tosset med humørsvingninger på en dum dag, så var de andre dage sådeles anderledes og rare! Den har bla. stået på intet mindre end 3 dinnerdates, en tur i biffen og se The Post(tidligere The Papers) en masse gøremål herhjemme såsom klargøring af huset indvendig som udvendig. Og jeg kan godt mærke at jeg er lidt brugt ovenpå sådan en omgang! Tsk tsk så hurtigt man bliver træt når man er blevet gravid ;-)

Den kommende uge kommer forhåbentlig også til at være ligeså rar med forhåbentlig mere solskin, shoppedate med en sød veninde, blogrelaterede sager, arbejde og en svømmetur eller to for mit vedkommende!

Nå jeg vil igang med aftensmaden. Jeg er lidt flad efter at have krydset mere end 9 ting på listen af dagens to-do liste, så jeg tænker at jeg vil lave en hurtig omgang One Pot Pasta og ellers nyde resten af søndagen med Hr. Skov, som også lige er vendt hjem fra arbejde.

Må I få en dejlig søndag <3

Ps. Er man til lidt lækkert selvforkælelse, så kører jeg altså en ret lækker konkurrence ovre på Instagram, hvor du og dine veninder har mulighed for at vinde! Deltag HER. 

 

img_1781xNår man havde en ret hormonel dag i denne uge og Hr. Skov dagen efter forkæler mig med blomster – så føler mig altså sig lidt ekstra heldig, ikke? 

img_1989xSofa dinner med alle ens yndlings sushi stykker!

bifburgerOnsdags date med bla. den her burger og fries!

biografFrøken Hedetur-blege-ben-jeg-er-gravid-og-jeg-er-ligeglad <3

burgerEndnu en omgang burgerdate – dog den lidt sundere version hos søde venner til fredagsmiddag :-) 

frisoerFrisør/mig tid. Jeg elsker at bladre igennem sladrebladene når jeg er hos frisøren og selvfølgelig lidt snacks ;-) 

sushiBabybump og sushi – en perfekt kombination hvis du spørger mig ;-) 

pastaItaliensk dinnerdate med søde kollegaer!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN POPULÆRE GÅ-VÆK-EDDERKOP-PLANTE