10 SØDE BABY NAVNE TIL PIGER

LOOK OF THE DAY: THE GIRL WITH THE GREEN DRESS

img_9903x

Jakke: HER//  Kjole: HER// Taske: HER//

Okay, selvom jeg følte mig som et kæmpe telt i den her kjole, så synes jeg nu altså alligevel at den er ret fin. Og ikke mindst et friskt pust til mit ellers knap så farverige vente tøj ;-)

Jeg synes dét der kan være lidt svært hver i graviditeten, er at finde det kjoler der både kan passe mig og min størrelse og samtidig ikke være for tykke eller for stramme. Faktisk trives jeg allerbedst i løsthængende tøj – det har altid været min favorit. Det er dog blevet lidt svært at finde noget graviditetstøj som kan hænge løst på maven efterhånden ;-) ha ha.. Men jeg prøver så vidt muligt at genbruge noget af det jeg har hængende i garderoben, som jeg (heldigvis) stadig kan passe, lidt endnu… Og ellers køber jeg et par graviditets kjoler efterhånden som maven vokser. Senest har jeg købt den her kjole og en ny badedragt, yay!
Jeg har taget mig en fri aften i aften, for at koble helt af og få hvilet mig. Jeg kan godt mærke at den seneste uge har taget lidt hårdt på mig og jeg er hurtigere træt og føler maven er ret tung. Så mon ikke en afslapnings aften kan hjælpe lidt på det :-) Det håber jeg!

God aften til jer <3

img_9852x img_9834x img_9896x

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SØDE BABY NAVNE TIL PIGER