BABY BUMP & PLANS

SWIMWEAR TIL GRAVIDE

collage-19

  1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Som sagt så er jeg begyndt at svømme et par gange om ugen og jeg er mildest talt vild med det! Jeg har tidligere præsteret i nogle år, at stå tidligt op tirsdag og torsdag morgen og smutte ned i svømmehallen når de åbnede kl. 6 og øvede morgensvømning. Der findes bare ikke nogen bedre følelse end at starte dagen med en iskold dukkert og ikke mindst motion af den gode slags. Jeg går lidt og overvejer om jeg skal begynde den gamle rutine igen, dog kniber det lidt med morgentræningen på nuværende tidspunkt, da jeg møder temmelig tidligt ind på kontoret. Men måske det var noget jeg skulle bruge min fremtidige barsel på? Så er man ligesom også i gang, kan man sige og jeg kan jo alligevel ikke sove længe ;-)

Forleden bemærkede jeg at jeg var “vokset” ud af min bikini (som jeg desværre knuselsker og købte for kun 3 måneder siden) og må nok se mig slået, da jeg jo nok vokser endnu mere de næste par måneder. Så jeg lurede lidt på nettet forleden aften og købte mig en graviditets badedragt. Egentlig havde jeg jo håbet på at bikinien kunne vare ved under hele graviditeten, men faktisk synes jeg at nettet har et ret lækkert udvalg af badedragter til gravide. De er faktisk ret moderne vil jeg sige ;-)
Jeg købte selv nr. 6 og tænker at den kan jeg også bruge, hvis jeg skulle gravid med nr. 2 barn i fremtiden ;-) Men ellers havde jeg også forelsket mig lidt i nr. 2 og 8.
Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer et lille udvalg af badedragter, nu hvor flere af mine følgere har vist sig også at være gravide ;-) Det er SÅ hyggeligt at I også har lyst til at følge med og ikke mindst dele ud af jeres erfaringer :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY BUMP & PLANS