GUIDE TIL SOMMERFERIEN

12 SOMMER NEDERDELE + RABATKODE

collage-28

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//

Jeg elsker at det virkelig er nederdelens år i år. Jeg har altid været fan af nederdele og fortrækker dem altid fremfor bukser. Og derfor er jeg også ellevild over at det er på højeste mode med wrap og blomstrede nederdele! Og selvom man er gravid, så er der stadigvæk plads til maven i de fleste nederdel – hvis blot man sætter nederdelen højt nok ;-) Se. feks hvordan jeg har gjort HER og HER.

Jeg har faktisk også pakket et par nederdele i kufferten, nu hvor Hr.Skov og jeg tager på en lille Baby Moon senere i dag! Yay! Jeg skal blot arbejde nogle timer på kontoret, til et spændende møde og så dribler vi ellers afsted efterfølgende til et par kærestedage! Jeg glæder mig helt vildt til en masse kvalitetstid med min kæreste. Vi er begge to nogle ret travle mennesker, så at kunne hive et par dage ud af kalenderen er altså guld værd og det burde man jo egentlig gøre noget oftere! Men for nu, snupper vi et par dage på det fynske! :-)

Forresten, så deler jeg stadigvæk rabatkoden DELIGHT22, som giver jer hele 22 % rabat på ALT på NA-KD webshoppen – just saying ;-)

collage-29

7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER//

img_2184x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL SOMMERFERIEN