MØDREGRUPPEN: FERTILITETSBEHANDLING, VÆGTTAB & USIKKERHED

20 % OFF ASOS ACCESSORIES

img_2271xx

Sko: HER//

For et par uger siden klikkede jeg ovenstående sko hjem. Jeg synes at min sommer garderobe trængte til et pift! Det er jo sådan, når tøjet begynder at stramme og maven bliver større og større, så bliver det lidt sværere at shoppe tøj man kan passe ;-)
Men derimod sko passer jo altid! Og derfor tænkte jeg at det var en perfekt ide at shoppe disse. Og ja der er måske også klikket lidt flere sandaler og andre sommersko hjem siden da – men det behøver vi ikke at informere Hr. Skov om ;-)
Men tilgengæld vil jeg informere jer om at ASOS har 20 % rabat på sko og accessories! YAY! I kan se hele udvalget HER.
Tilbuddet gælder indtil i morgen kl. 9 – og hvis man er nysgerrig på udsalget, så har jeg listet nogle af mine favoritter nedenunder ;-)

Blot et tip herfra <3

collage-24

HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØDREGRUPPEN: FERTILITETSBEHANDLING, VÆGTTAB & USIKKERHED