12 SOMMER NEDERDELE + RABATKODE

FÅ LÆKRE SOMMERFØDDER

fa-lakre-sommerfodder-298078970 Afslappet type fra spa-opholdet i Falkenberg – se flere billeder HER

Fødderne er et par af de vigtigste ting at passe på, synes jeg, for de skal bære os hele livet. Derfor skal de også nusses om og plejes godt og grundigt. Jeg går selv til fodterapi hveranden måned, og der får fødderne den helt store tur. De bliver blødgjort, pudset og poleret og så er de nærmest en drøm at se på bagefter.

Men hvis man nu ikke lige har råd eller tiden til at gå til en fodterapeut i tide og utide, så kan man jo også lave sin helt egen hjemmespa-fodpleje derhjemme!
Da jeg selv døjer rigtig meget med tørre fødder, så er der en ting jeg har lært: FUGT FUGT FUGT! Så her kommer mine tips til smukke sommerfødder!

fa-lakre-sommerfodder-298078971

Jeg har testet mange produkter i årenes løb og jeg har nu min egen samling af mine favoritter til mine sommerfødder. Og det er jo oplagt nu hvor sommervejret er kommet for at blive, så her er 10 trin til dig som ønsker smukke sommerfødder :-)

1. Start ud med at lave et let fodbad; lunkent vand og 1 spsk fodbadeolie eller fodbadesalt. Selv bruger jeg fodbadesalt fra Matas, men er for nylig blevet introduceret for forbadesalt fra Ilse Jacobsen, som har den helt rigtige Spa-duft. Sørg for at fjerne neglelak og rester. Lad fødderne hvile i vandet i ca. 5 minutter, længere tid har fødderne ikke godt af.

2. Tag derefter en god fodskrub og masser hælene, trædepuderne og andre udsatte områder, hvor du ved, du har tendens til hård hud. Det er vigtigt at starte ud med blot en fodskrub, da fodfile og og pimpsten hurtigt kan gøre mere skade end gavn og huden derfor vil overkompensere og skabe mere hård hud.

fa-lakre-sommerfodder-298078972

3. Hvis du dog har nogle grove steder, så kan du bruge en grov fodfil ganske let. Dog skal foden fortsat være fugtig.

4. Skyl derefter fødderne godt med rent vand og smør dem ind i en god og fed fodcreme. Jeg bruger selv en fodbalsam fra Matas – den er både fed og super hurtig til at tørre ind. Sørg for også at smøre neglene ind.

fa-lakre-sommerfodder-298078973

5. Så er neglene blødgjort og nemme at klippe. Jeg selv klipper dem godt ned, men sørg for at neglene bliver forholdsvis lige, så du undgår neglerods betændelse i siderne.

6. Nu mangler du kun at pynte lidt ekstra på sommerfødderne. En fin neglelak på tæerne kan gøre meget og vil sørge for at fødderne få et mere rent touch. Start med at finde din yndlingsfarve frem – husk at man godt må være lidt mere vild i farven, når det gælder fødderne.

fa-lakre-sommerfodder-298078974

7. Start med en god underlak, så dine negle ikke bliver misfarvede. Derefter læg en god lag neglelak på, muligvis 2 lag afhængig af hvor meget den dækker. Slut af med en overlak.

8. Kom fødderne i et par sommersandaler eller klipklapper, så lakken får lov til at tørre helt ind. Gå rundt sådan i en time.

9. Smør nu lidt olie på neglene (når lakken er helt tør) brug evt. en god negleolie, kokosolie, madolie you name it!

10. Sørg for at smøre fødderne ind hveranden aften inden du går i seng, så holder du fødderne silkebløde i længere tid.

fa-lakre-sommerfodder-298078975

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 SOMMER NEDERDELE + RABATKODE