DET SKAL JEG LAVE I MAJ...

GAVEIDEER TIL KONFIRMANDEN – TIL HAM

collage-211.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Hvis der er noget jeg synes er en udfordring, så er det at købe gaver til mænd eller drenge! Oftest ønsker de sig ikke noget og hvis de endelig ønsker sig noget, så er det penge eller undertøj. Seriøst?? Det er så svært at købe gave til dem! Og nu hvor jeg valgte at dele nogle gaveønsker til pige konfirmanden, så skylder jeg jo at vise nogle gaveønsker til drenge-konfirmanden, Og det tog mig altså lidt tid at finde på gaveønsker ;-)
Men jeg formåede da at finde hele 10 styks og jeg synes egentlig at de matcher ret godt hvad f.eks min nevø ville ønske sig, hvis han skulle konfirmeres ;-)

Jeg håber at I kan bruge dem <3

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I MAJ...