RABATKODE TIL NA-KD

GUIDE TIL SOMMERFERIEN

guide-til-sommerferien-303077530

Sommerferien står lige for døren. Men hvor skal man tage hen? Storbyferie? Charterferie? Eller blot en get-away i en weekend?
Vi har valgt at tage på en lille weekend – getaway fremfor at tage på ferie i vores sommerferie, grundet min graviditet. Da jeg jo har termin sidst i juli, så er det nok lidt risikabelt at tage på udlands sommerferie. Men nu hvor jeg ikke selv skal på ferie, så kan jeg jo godt guide og inspirere jer andre til at rejse ;-)

guide-til-sommerferien-303077531

Tag til Sverige og nyd den svenske lille by Falkenberg. Nyd opholdet på Falkenberg Strandbad i ægte Badehotels stil med din private altan, kæmpe suite og spa område! Og med den smukkeste udsigt udover det sveneske hav.

Inviter din bedste veninde eller tag kæresten under armen og sæt kursen mod Sverige, blot 2 timers kørsel fra Øresundsbroen ;-) Læs mere om stedet HER.

guide-til-sommerferien-303077532

Pak bilen og kør mod Paris. Paris har udover de fantastiske seværdigheder også en masse andet at byde på, bla. de franske specialiteter og små franske gader.
Spis en Crepé med chokolade og slæng dig i Eiffeltårns parken imens du sipper til champagne! Se hele min guide HER.

guide-til-sommerferien-303077533 guide-til-sommerferien-303077534

Hvis du tager turen til Paris, så burde du næsten køre turen videre til Belgien og intet mindre end Bruxelles. Byen der har så meget at byde på med både stemningsfulde gader, søde mennesker, flotte haver, seværdigheder og selvfølgelig den obligatoriske belgiske vaffel ;-) haha..

Læs mere om Bruxelles og nærbyerne Gent og Antwerpen HER og HER.

Se også videoen som jeg fik optaget imens vi var i Bruxelles HER :-)

guide-til-sommerferien-303077535 guide-til-sommerferien-303077536 guide-til-sommerferien-303077537

Hvis du ønsker en mere rolig, men naturskøn ferie, så burde I rejse til det nordlige Frankrig. Jeg kan varmt anbefale hotel og Michelin restaurant Au Berge Du Vert Mont, som ligger lidt udenfor Lille. Lad jer ikke narre af det autentiske og low-key look, restaurant ligger nemlig vægt på at alt skal være så naturligt og roligt som muligt. Ejeren Florent Ladeyn har sit største fokus på maden og ikke mindst madoplevelsen for sine gæster og det ses og mærkes tydeligt i stemningen omkring sig. Florent går mere op i at folk skal spise gode råvarer til overkommelige priser. Så selvom Au Berge Du Vert Mont er en Michelin restaurant, så er priserne meget lave ifht. til andre Michelin restauranter. Læs mere om stedet HER. 

img_1911

img_1593

img_1776

Hvis du overvejer en tur til Lille, Frankrig, så kan jeg klart anbefale jer at besøge Florent Ladeyns anden restaurant Bloempot, hvor de også serverer skønt mad med råvarer fra de lokale gårdmænd rundt om i Lille området. Dog vil jeg anbefale jer at bestille bord i god tid, da stedet er meget populært og meget besøgt.

img_1948

img_1969 img_1978

 

guide-til-sommerferien-303077538

Selvom der har været nogle uroligheder i Tyrkiet, så vil jeg nu altså alligevel slå et slag for Istanbul. Byen som bærer på så meget historie og mange af stederne er gratis at besøge og derfor er det også en oplagt by at gå på opdagelse i. Derudover er der en kæmpe bazar, som er verdenskendt for deres specialiteter og tæpper.

Se hele guiden for Istanbul HER og HER.

 

guide-til-sommerferien-3030775310 guide-til-sommerferien-3030775311

Vi bliver lige lidt i Tyrkiet endnu ;-)
For hvis man ikke er til Storby ferie, så kan man også slænge sig i en solvogn, drikke iskaffe og dase og bade dagen lang. Vi tilbragte for et par år siden vores sommer i Tyrkiet, nærmere betegnet Marmaris. Et sted som er meget turistpræget, men derudover er der også en masse muligheder for at komme helt ned i gear og blot slappe af på den nærliggende strand. Vi boede på hotellet Sunprime, som varmt kan anbefales :-)

Tyrkiet byder på en meget høj varme i juli og august, så det anbefales at rejse tidligt på foråret, hvis man ikke er til alt for høj temperatur ;-)

Se evt. flere billeder fra vores tur sidste år HER, HER og HER.

guide-til-sommerferien-3030775312

Hvis man blot er til den dansk sommer, som af og til godt kan vise sig fra sin bedste side, så vil jeg anbefale at man tager færgen og rejser til Samsø.
Da vi for snart 2 år siden var på besøg på Samsø, så følte jeg pludselig at jeg var rejst til udlandet. For smukke lille Samsø føles som en lille landsby, ja faktisk en lille ferieby fyldt med liv, grønne marker og masser af smuk natur og hav.
Tag på den lokale restaurant og bestil din yndlings fisk eller smut en tur i den lokale Købmandsgård og køb lækre Samsø specialiteter – du vil ikke blive skuffet :-)

Læs mere om Samsø HER.

guide-til-sommerferien-3030775313

samso-holiday-271819709

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE TIL NA-KD