HVAD JEG IKKE VIDSTE VAR....

LOOK OF THE DAY: FLOWERBUMP

img_2207x

LOOK OF THE DAY: Bluse: HER// Nederdel: HER// Sneakers: HER// Taske: HER// Solbriller: HER//

Jeg vågnede ret tidligt i morges (har lidt problemer med at sove for tiden) og bestemte mig for at tage ind på kontoret, trods at jeg egentlig havde bestemt mig for en fridag. Men nu hvor jeg alligevel ikke kunne sove længe, så  så jeg mit snit til at få arbejdet lidt.
Jeg er netop kommet hjem og vil ud og nyde solen i et par timer med en god hjemmelavet frokost! Vi har et lille hjørne udenfor, hvor der næsten altid er læ og det er altså helt perfekt at benytte sig af, når solen skinner og temperaturen ikke er vanvittig høj ;-)

Senere smutter Hr. Skov og jeg i IKEA, for at kigge på muligheder til et nyt walk-in closet til mig, nu hvor vores kommende lille cykelrytter overtager “mit” gamle garderobe værelse. Mon vores parforhold overlever turen? ;-) ha ha..

Nå nu til outfittet!! I var ret mange der var begejstret for min blomstret kjole i mit Baby Monday blogindlæg. Og jeg er faktisk også selv ret glad for den, på trods at jeg snart ikke kan passe den pga. maven – men jeg glæder mig helt vildt til at bruge den i sensommeren, når jeg forhåbentlig har født. Men da jeg klikkede kjolen hjem i sin tid, så klikkede jeg også nederdelen hjem i samme print. Den kan jeg heldigvis passe indtil terminen, så lidt blomsterprint kan jeg bruge endnu! Og faktisk har jeg også klikket denne blomsternederdel hjem, så jeg glæder mig til at hoppe i her i weekenden!
Jeg er vild med blomster og jeg er vild med at det er et evigt mode-team hver sommer. ;-)

Jeg vil smutte ud i solen og ikke mindst nyde at jeg har weekend nu! Min weekend skal bla. stå på shoppingtur, indretning, blogarbejde og en fødselsdagsbrunch, yay!

Hav en dejlig weekend <3

 

img_2194x img_2175x img_2184x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD JEG IKKE VIDSTE VAR....