GAVEIDEER TIL KONFIRMANDEN - TIL HAM

LOOK OF THE DAY: NEW PANTS AND A STRIPE

img_1892x

Skjorte: HER// Bukser: HER// Solbriller: HER// Pumps: HER//

Jeg må indrømme at maven har fået vokseværk. I aftes havde jeg problemer med at falde i søvn, da min gravide mave er blevet mere spids og det giver altså lidt problemer når jeg ligger på siden og sover. Heldigvis har jeg stadigvæk en stor hjælp i min ammepude, men alligevel sover jeg dårligt. Hvilket selvfølgelig resulterede i at jeg vågnede meget tidligt i morges/nat og opgav at falde i søvn igen og smuttede derfor tidligt på kontoret.
Men når maven vokser så hurtigt i øjeblikket, så kan jeg godt mærke at jeg må snige  mig lidt udenom min egen garderobe og bruger næsten kun graviditets tøj. Dog har jeg har haft svært ved at finde nogle graviditetsbukser. Jeg ønskede egentlig bare et par bukser, hvor der ikke var stof over maven og som kunne “lukkes” med et bånd eller knap under maven, så det ikke strammede for meget. Til mit held fandt jeg de her billige bukser i sort og i denne flotte blå farve – så håber vi bare at jeg kan passe dem helt frem til termin ;-) ha ha..

Jeg vil lige svare på et par mails og kommentarer, inden jeg lige om lidt smutter som til madklub med søde veninder!

Hav en dejlig aften <3

Ps. Jeg sidder lidt og smugkigger på Moodings webshop, da jeg har ladet mig høre at de har 25 % på hele webshoppen ved brug af koden BIRTHDAY25 – mon jeg skulle lave et separat blogindlæg med mine favoritter?

img_1936x img_1971x img_1951x img_1974x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVEIDEER TIL KONFIRMANDEN - TIL HAM