MIT SURPRISE BABYSHOWER

LOOK OF THE DAY: SWING BY

img_3039x

LOOK OF THE DAY: Tee: HER// Nederdel: HER// Sandaler: HER// Taske: HER// Solbriller: HER//

Godmorgen de damer <3

Jeg er vågnet ret tidligt denne morgen. Jeg sover ikke vanvittig godt for tiden og vågner op til flere gange om natten og er lysvågen. Nogle gange så overvejer jeg at hoppe i bad når jeg vågner kl. 3 om natten og egentlig smutte på arbejde, blot for at fordrive tiden indtil jeg bliver træt igen. Mon nogen trænger til barsel?
Og derudover er jeg også vågnet op til absurd hævede ankler! Oh jo, det meste af væsken har ramt mig og jeg venter egentlig bare på, at jeg kan trille mig selv rundt – det ville både spare mig for tid og kræfter ;-) ha ha..
Og egentlig havde jeg tænkt mig at skrotte de her outfitbilleder, da jeg blev overrasket over hvor hævede mine ankler var. Men samtidig vil jeg også gerne mindes nogle af billeder fra vores Baby Moon som jeg var på, sidste weekend sammen med Hr. Skov.

Jeg er ikke meget for indrømme det, da jeg nu ellers er ret stor fan og solskin og lun temperatur. Men jeg kunne faktisk godt bruge én regnvejrsdag. BARE ÉN! Blot lige for at blive kølet ned og kunne nå en masse indendøre. Jeg dur nemlig ikke til at være indenfor, når vejret er så lækkert udenfor. Så der bliver altså slækket lidt på husholdnings kontoen, må jeg nok indrømme. Men hey jeg har snart barsel!

Og selvom jeg er helt og aldeles erklæret og praktiserende positivist og altid prøver at se efter og fremhæve det gode i situationen og andre mennesker, så er der bestemt også dage, hvor det er mere udfordrende end andre. Hvor ægte møgdage eller dårligt humør krydser ens vej. Og hvor jeg absolut intet orker eller har lyst til.

Men helt ærligt, så gider jeg (for det meste) ikke give de tilfælde taletid. Jeg vil vitterligt hellere fokusere på det, der er godt. Det jeg holder af eller endda elsker. Så selvom jeg vågner tidligt og føler mig lidt tung og træt – så er det jo fredag og jeg har weekend lige om lidt!

Weekenden skal bruges på mennesker jeg holder af, solskin på næsetippen, muligvis en strandtur og utallige is! Hep hey!

Rigtig god fredag <3

img_3051x img_3048x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT SURPRISE BABYSHOWER