BABY MONDAY: UGE 29+0

RABATKODE TIL NA-KD

kjole

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//

Jeg ved ikke med jer – men når sommervejret er kommet for at blive, så kommer jeg i et shoppinghumør og skal helst klikke alle de nye sommer items hjem, Eller sådan havde jeg det i hvert fald inden jeg blev gravid. Lige nu klikker jeg kun et par enkelte kjoler og jakker hjem, som jeg ved at jeg kan have maven i. Og det er der altså ikke det helt store variation i, skulle jeg hilse og sige ;-)
Men derfor skal I jo ikke snydes for en lækker rabatkode, som jeg har fået lov til at dele med jer, mine kære læsere! Nu var I jo ret begejstret sidste gang jeg delte rabatkoden, så det prøver vi lige igen ;-)
Rabatkoden giver jer nemlig hele 22 % rabat på hele NA-KD webshoppen. Brug blot koden DELIGHT22 ved checkout, som udløser rabatten. Lækkert, ikke? ;-) Tilbuddet gælder helt til søndag, så det er tid til at shoppe løs! <3

Nu vil jeg smutte ind og arbejde på kontoret! Hav en dejlig dag <3

collage-27

7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 29+0