DE BEDSTE ROMKUGLER

DA VI BESLUTTEDE OS FOR AT BLIVE GRAVIDE

img_3139x

Kjole: HER// Taske: HER// Solbriller: HER//

Jeg vågnede ret tidlig denne morgen og gik igennem dagens kalender og agenda. Og i min kalender gemte der sig en lille stjerne, som en påmindelse om en skøn dag for blot et år siden.
Jeg er lidt sær på det område, hvad angår datoerne og specielle traditioner. Og det slog mig hvorfor jeg havde sat en stjerne ind i min kalender. En skøn tanke egentlig.

For præcis et år siden i dag, bragte Hr. Skov mig nemlig nyheden om at han gerne ville starte en familie med mig. Til de af jer der er gravide eller har børn i forvejen, må give mig ret i, at det er DEN STØRSTE bekræftelse og ikke mindst den vildeste besked at få fra ens kæreste. Jeg var målløs og blev simpelthen så rørt over den besked. Tænk sig, at en mand har lyst til at stifte en familie med mig og dermed tilbringe en lys fremtid med mig. Det er altså en rar følelse og specielt nu hvor jeg sidder her med en baby i maven.

Hvis nogen spurgte mig for et år siden, om jeg kunne forestille mig at sidde her i dag med en højgravid mave, så ville jeg ikke have troet dem. Nok mest fordi jeg stadigvæk er overrasket over hvor heldig vi rent faktisk er over at være blevet gravide så let. Derfor skænker jeg mine med-kvinder en tanke i dag, som døjer med problemer om at blive gravide og krydser fingre for et håb om at deres største ønske bliver opfyldt! <3

Egentlig burde man fejre selv de små sejre og glæder i livet, såsom en dag som i dag! Men Hr. Skov smutter tidligt for at tage til koncert på det fynske land, så jeg har bestemt mig for at fejre det med en ægte veninde-hygge-dag!

Jeg ønsker jer en dejlig dag og husk at bevare de små øjeblikke og nyd dem i nuét <3

img_3140x img_3130x

2 kommentarer

 • Gyl

  Ihhh blev helt varm indeni efter at have læst din indlæg 😁 vi går selv med tanken om baby og har været igang 4mdr desværre. Men mister ikke håbet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Tak for din søde kommentar! Jeg krydser fingre og håber for jer at det snart bliver jeres tur <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE ROMKUGLER