RABARBER LEMONADE OPSKRIFT

DET SKAL JEG LAVE I JUNI…

image6

Maj – du har været skøn! <3 Men juni du er mere end velkommen!Hvis I spørger mig, så fløj maj nærmest afsted i en hulens fart – men sikke en måned med en masse rare planer! 

Velkommen til juni – dig har jeg virkelig set frem til! Jeg går juni i møde med en sidste arbejdsdag på kontoret og om nogle timer går jeg officielt på barsel. Det er en vild tanke synes jeg – bare tanken om at jeg ikke skal på kontoret i et lille års tid, er en smule skæmmende. Jeg har jo kun været fraværende fra mit arbejde grundet ferie – så det bliver altså lidt af en omvæltning. Men jeg glæder mig nu også til at gå på barsel, få nusset om hjemmet, få indrettet og børneværelse og ikke mindst få hvilet mig. Selvfølgelig kombineret med flere rare ting, som beskrevet nedenstående :-)

img_2531

 

Det skal jeg lave i juni måned:

 • Spise koldskål med jordbær
 • Gå på hyldeblomst rov og lave den bedste hyldeblomstsaft efter min mors hjemmelavet opskrift
 • Gøre babyværelset klar til babyens ankomst. Der skal males og hænges billeder og uro op – uh det dirrer helt i mig efter at komme i gang ;-)
 • Nyde min barsel!! Det er seriøst prioritet no. 1 – jeg skal slappe af, få sovet ud og nyde, at jeg har tid til, at se alle mine veninder og ikke mindst min familie
 • Gå til morgensvømning – selvom jeg efterhånden bliver større, så gør det der svømning altså noget godt for mig – jeg er vild med det!
 • Hente vores nye bil – det lyder ret voksent, ikke? Men udover at Hr. Skov og jeg skal have en baby sammen, så er vi nu også blevet så voksne og har købt bil sammen – familiebil vel at mærke ;-)
 • Lave småretter og kager til fryseren, så vi kan nyde den første tid med vores lille baby og ikke skal spekulere i at kokkere i køkkenet. Overvejer at bage en stor portion af de her pizzasnegle, og hvad der nu ellers er.
 • Smutte en tur i Zoo og fodre de søde dyr rundt omkring. Vi kan jo ligeså godt lære det, ikke? ;-)
 • Drikke iskaffe på terrassen efter denne nemme opskrift..
 • Spise brunch på den nye cafe i byen sammen med en savnet veninde!
 • Have nogle søde venner til en hel dag med grill og terrassetid! Da jeg desværre må springe festivals sæsonen over i år grundet graviditeten, har vi istedet for inviteret nogle søde venner til en hyggedag og med festivalsmusikken i baggrunden , så føles det lidt som en festival ;-) Den skal stå på kongespil, sommerlege, grill og en masse lemonade drik
 • Smutte på min sidste blogtur til København i meget lang tid. Jeg har et par dage i København, hvor den står på møder, kaffedates og dinnerdates. Jeg må nyde at jeg kan rejse let, inden jeg pludselig har en baby med på farten ;-)
 • Forkæle mine veninder i loge-vinklubben med sommermiddag – så krydser for højt solskin ;-)

img_1781x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABARBER LEMONADE OPSKRIFT