LATELY

KONKURRENCE: VIND SOLPRODUKTER TIL DIN SOMMER

Reklame for Green People

Fugt, fugt og atter fugt. Det er nok min hovedregel hvad angår vejen til en ren og pæn hud. Og det er også regel nr. 1 når det gælder soldbadning og beskyttelse. Foruden beskyttelse af den rette faktor, så er det også mindst ligeså vigtigt at smøre sin hud ind i en lækker solcreme, som både giver beskyttelse og fugt. Ellers ender man faktisk med det helt modsatte resultat, nemlig trist og tørlagt hud som skaller hele den solbrune farve væk igen.

Derfor vil jeg lige denne søndag slå et ekstra slag for at I skal bruge solcreme – specielt nu hvor sommeren er kommet så tidligt i år og er kommet for at blive :-)
Og hvordan overtaler man bedst sine læsere til at bruge solcreme? JO, man holder en konkurrence for dem, så 2 heldige læsere kan få muligheden for at vinde deres helt egen solcreme-kit til en værdi af ca. 600 kr.

I kan nemlig vinde de her fine solprodukter fra Green People – ikke dårligt, vel? ;-)

SOLCREME SPF 15 200 ml –   værdi kr. 235,00 læs mere om produktet HER.

SOLCREME SPF 30 200 ml – værdi kr. 235,00 læs mere om produktet HER. 

KØLENDE AFTERSUN 100 ml – værdi kr. 110,00 læs mere om produktet HER. 

Reglerne er simple og konkurrencen slutter på fredag – I kan deltage i konkurrencen ovre på bloggens Instagram lige HER.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY