DET SKAL JEG LAVE I JUNI...

LATELY

img_2543x

En af bøgerne jeg læser lige nu og selvfølgelig en skål koldskål med jordbær! Yay!

Åh du dejlige søndag! Jeg beklager stilheden de sidste par dage. Jeg må indrømme at jeg faktisk hellere ville bruge tiden på det herlige (og lidt for varmt) vejr, familietid og bare generelt slappe af. Derudover har jeg haft en masse løse ender og deadlines denne uge, så det har krævet meget af min tid. Men sådan er det jo, når barslen venter lige om hjørnet og det pludselig går op for én, at man ikke skal møde ind på kontoret det næste års tid. Ret vild tanke, ikke?

Men nu er jeg atter bag skærmen og tasteturet igen og klar til at holde ferie og senere barsel. Jeg glæder mig vanvittig meget til at have en masse tid til bloggen igen, at indrette børneværeslet og faktisk have en masse tid til at få set veninder og familie, som nok er blevet lidt forsømt den seneste tid. I kan evt. se hvad jeg ellers skal lave her i juni måned HER.

Den kommende uge skal jeg bla. bruge tid på mig selv og forkæles ved frisøren, have veninde dag med en sød veninde ( imens rejser hendes mand og Hr. Skov til det fynske, for at høre koncert og min veninde har været så sød og “passe” på hende den gravide imens ;-) ) og derudover får jeg mine loge-piger til middag på terrassen, spise brunch på det nye brunchsted i byen og så skal jeg i madklub med skønne damer! Oh ja jeg er SÅ glad til at hoppe ind i den nye uge med ovenstående planer! yay!

Hav en dejlig søndag <3

image2-5

Familiekvalitetstid med en tur i zoo. Det var hedt og lidt hårdt for den gravide – men hey jeg klarede den og hyggede mig!

image1-5x

Efterfulgt af grill på terrassen hos søde venner!

image4-3x

har fejret at jeg nu er gået på ferie/barsel – det er sådan en vild følelse!

image5-1x

har “bagt” baby trøfler med min guddatter til kontoret i anledningen af at jeg er gået på barsel. Opskriften kommer på bloggen i næste uge :-)

img_2927

Når man bliver forkælet af denne sveske fra morgenstunden – elsker weekend-morgenbrød <3 Og min anden yndlingsbog for tiden!

img_3554x

Rabarber lemonade – overvejer at lave en ny “portion” i den kommende uge og have på lager ;-)

img_2639x

Sødt og surt – mit absolut favorit slik <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I JUNI...