HELLES HYLDEBLOMSTSAFT

LATELY


Når man holder sommermiddag på terrassen for logepigerne! Den nemme æbletærte kan I finde opskriften på HER og iskaffen HER. 

Jeg er vågnet op denne søndag til et noget trist vejr – men hvis I spørger mig, så er jeg egentlig ret begejstret for den lette temperatur og lidt regn. Selvom jeg knuselsker sol og varme, så kan jeg godt mærke at jeg virkelig trænger til en kølig temperatur her i graviditeten. Det havde næsten taget lidt overhånd med de soldage, specielt når hormonerne raser og man føler sig lidt som en strandet hval, som både er hævet og tung her i varmen ;-) ha ha..
Dog havde jeg egentlig planlagt en tur til stranden i dag – men den må jeg vist have til gode!

Det har været en formidabel uge med date i madklubben, old-fashioned banko, frokostdate, brunchdate, besøg af de søde logepiger på terrassen, en tur ved frisøren og ikke mindst har jeg nydt min første uge på barsel/ferie på at klargøre babyværelset. Jeg lover at jeg nok skal vende tilbage med billeder hurtigst muligt :-)

Den kommende uge kommer til at være lidt blandet med en tur i biffen, en lunch date, fotoskydning til diverse kampagner og så får jeg nogle herlige venner på besøg til en dag på terrassen – så kryds lige fingre for godt vejr, ikke? ;-)

Hvis man derimod ikke ved hvad man skal få denne regnvejrsdag til at gå med – så tipper jeg om 10 rare ting lige HER.  

Kig ind på bloggen senere, hvor jeg deler en lækker konkurrencen til jer! :-)

Når en sød kollega har lavet denne fine suttesnor som barselsgave – sødt, ikke?

Onsdags sushi bar!

Selvforkælelse er en vigtig faktor for mig her i graviditeten – det skal jo nydes inden jeg får en baby på armen ;-) 

Den hyggeligste morgen hos mutti med tilhørende lyserød pynt! 

Når intentionerne var at få taget billeder af en fin brunch buffet – men Miss preggo var for sulten og lavede et tårn af mad i stedet for! Et hyggeligt gensyn med en sød veninde med tilhørende lækker brunch ;-) 

Min udsigt lige nu – det er rart med en kontor-søndag ;-) 

Og milkshake date på en nyåbnet cafe i byen!

 

 

2 kommentarer

 • Pernille

  Hold nu op, hvor jeg elsker dine indlæg og dine evige fine billeder. Jeg har længe overvejet tanken om, selv at starte en blog. Hvilket billedredigeringsprogram bruger du? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åhh TAK hvor er det sødt skrevet! :-) Jeg kan kun anbefale dig at starte din egen blog – jeg elsker det! :-)
   Jeg bruger oftest Photoshop, men det er kun lys og farve redigering jeg ændrer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLES HYLDEBLOMSTSAFT