LOOK OF THE DAY: WONDER OF RED WALL

LATELY

Gæster på terrassen – altså inden regnen kom ;-)

Jeg må indrømme at jeg var lidt ramt i går. Efter en hel dag i lørdags med gæster til udendørshygge på terrassen, spil, lege og alt for meget mad, så kan jeg heldigvis vågne op med et stort smil på læberne i dag.  Selvom vi var ret uheldige med vejret (det begyndte pludselig at styrte ned lige midt i frokosten) så rykkede vi blot hyggen indenfor imens regnen stod på. Jeg elsker at den danske sommer er lidt uforudsigelig og man pludselig skal være lidt kreativ når man regner med sommervejret ;-) Og det var lige præcis hvad vi gjorde i lørdags. Jeg har tidligere nævnt at dette er weekenden, hvor byen emmer af festivalstemning. Og da jeg jo er gravid i år, så har jeg valgt at blive hjemme, mest fordi jeg ikke ville kunne holde til, at gå rundt hele dagen og så er jeg nok ikke 100 % tryg ved fulde og hoppende mennesker, når jeg selv går rundt med mave på. Men hvad gør man så?
Jo man invitere et hold venner til at lave sin egen festival på terrassen og især når man kan høre festivals musikken i baghaven ;-)

Denne uge kommer der til at være fart på. Jeg skal bla. til et photoshoot, har et par enkelte frokostmøder, et par temmelig bookede dage i København med events, familiemiddag hos mutti, fødselsdagsfest og så smutter vi på lopperen på søndag, hvis vejret altså tillader det ;-) Oh yes, jeg sidder ikke stille i den næste uges tid, dog håber jeg at jeg kan tage et hvil indimellem :-)

Hav en dejlig uge! <3

Når man giver kvajekage til holdet – altså mig selv og baby ;-) Hvem skulle man ellers give kage til, når man er alene på barsel? ;-) 

Når man så småt begynder at vaske babyens tøj – stort skridt vil jeg lige hilse og sige ;-) 

Når den står på regnvejrs hygge indendøre med de bedste glutenfri snackboller (opskrift HER) og lynlæser denne bog på under 2 timer – kan varmt anbefales!

Glæder mig til at hoppe i denne girly trenchcoat ligeså snart det bliver lidt køligere! Mon Hr. Skov kan overtales til, at den kan blende ind i vores indretning? ;-) 

Når man finder ud af at ens mors hjemmelavet stegt flæsk med persillesovs åbenbart kan kurere aftenkvalme! <3 En ret, jeg ellers ikke brød mig om som barn ;-) 

Når man knuselsker sin lille køkkenhave – perfekt til sommerens terrasse middage <3

Spontan pigemiddag med søde veninder efterfulgt af film i biffen. Vi var inde og se I feel Pretty og kan varmt anbefales!! 

Friskplukkede søde og modne jordbær fra min søsters have <3

Når en sød veninde forkæler mig med en sød barselsgave – jeg føler mig altså så begavet efter jeg er blevet gravid! Lidt til mor og baby <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: WONDER OF RED WALL