BABY MONDAY: UGE 33+0

LOOK OF THE DAY: HANDS ON & BABYBUMP

LOOK OF THE DAY: Kjole: HER// Taske: HER// Solbriller: HER// Hårpynt: HER//

Det er sjovt, som jeg tidligere har lagt mærke til, at gravide kvinder altid hvilede deres hænder på maven eller konstant krammede deres maver. Og jeg må indrømme at jeg aldrig helt forstod det, eller hvorfor man havde den trang. Var det for at bevise at man var gravid? Eller var det blot fordi deres babyer sparkede så meget?

Nu har jeg så fundet ud af hvorfor! Forleden da jeg kiggede mine Baby Monday billeder igennem, lagde jeg nemlig mærke til, at jeg på samtlige billeder har den ene hånd hvilende på min mave. Og jeg har det sørme også på de her outfit billeder ;-) ha ha..
Jeg ved ærlig talt ikke hvor jeg ellers skal placere mine hænder!! Seriøst, der er ikke plads til at placere mine hænder andre steder end hvilende på min mave! Så undskyld til de ikke-gravide kvinder – det er ikke for at være irriterende gravid, at jeg konstant har en hånd placeret på min mave – det er blot fordi jeg ikke har “plads” til at placere hænderne andre steder, medmindre I hellere vil se mig med en hånd i siden, for at skygge for mine lidt brede hofter, nej vel? ;-) ha ha..

Nå jeg må hellere klappe computeren sammen – lige om lidt tager Hr. Skov og jeg til fødselsforberedelse! yay!

Hav en dejlig dag de damer <3

 

2 kommentarer

  • ve

    Jeg har altid tænkt at det så ud som om, at mor ‘allerede’ passer på barnet (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    I passer jo bare på den dyrebare last i maven 😊❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 33+0