BABY MONDAY: UGE 34+0

LOOK OF THE DAY: MISS PREGGO & OFF TO COPENHAGEN

LOOK OF THE DAY: Trenchcoat: HER// Kjole: HER// Taske: HER// Sko: HER//

Jeg sidder lige nu i toget på vej mod København. Oh jo, du læste rigtigt København. Og ja jeg ved jo godt at det er en smule risikabelt at rejse til København, når der er under 6 uger til termin. Men jeg mangler et par deadlines, møder og events inden jeg officielt kan gå på “blogger-barsel”.
Selvom dagene er tætpakket, så har jeg alligevel tilladt mig at indsætte adskillige pauser ind i min kalender. For selvom jeg muligvis presser citronen ved at arbejde i et par dage, så kan jeg også godt mærke at min energi og motivation er lidt brugt. Og når man mere eller mindre er højgravid, så sætter ens tempo altså også en stopper for mange af tingene.
Men jeg vælger nu alligevel at tage chancen og få afsluttet mange af mine deadlines og møder. Især når jeg ved, at dette bliver min sidste blogger tur i meget lang tid. Så jeg nyder at jeg kan få lov til at tage afsted, uden at have en baby på armen ;-)

Outfittet er forresten det samme outfit jeg er hoppet i i dag! Det sker vist sjældent, at mine outfit billeder er så opdateret. Frakken har jeg jo vist jer tidligere, men jeg synes den passede til fint mit outfit og forhåbentlig er der en masse solskin i København ;-)

Nå jeg vil lige udnytte et par timers arbejde!

Kryds lige fingre for at jeg ikke går i fødsel, ikke? ;-)

Hvis du har lyst til at følge mine dage, så er I mere end velkomne til at følge mig ovre på Instagram HER. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 34+0