MIN TID SOM BARSELMOR & BLOGGER

LOOK OF THE DAY: WONDER OF RED WALL

Kjole: HER// Solbriller: HER// Taske: HER//

Godmorgen fineste <3

Jeg er vågnet lidt groggy op her til morgen. Jeg har ikke sovet vanvittig godt de sidste par dage og jeg begynder pludselig at kunne mærke de små “skavanker” der melder sig ind her 3. og sidste trimester. Men heldigvis har jeg jo ferie/barsel nu, så jeg prøver så vidt at tage et lille hvil indimellem. Dog driller mit indre vækkeur mig lidt, da jeg jo stadigvæk vågner alt for tidligt – damn you A-menneske ;-)

Nå men ikke mere brok fra mig ;-) For jeg går en ualmindelig dejlig weekend i møde! Senere får jeg besøg af min mor til frokost og i aften skal den stå på lidt forberedelse til i morgen, hvor vi har inviteret nogle søde venner til en dag på terrassen. Der er festival i byen i morgen og grundet min graviditet har jeg valgt festivalfesten fra i år, og istedet inviteret venner til en festivalsdag på terrassen i stedet for. Så kryds lige fingre for godt vejr i morgen, ikke? ;-)

Nu vil jeg besvare et par mails, drikke min iskaffe og ellers hoppe i svømmeren for at blive klar til weekend!

Må I få en dejlig fredag og en fantastisk weekend <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN TID SOM BARSELMOR & BLOGGER