BARSELS GAVEIDEER TIL EN BABY BOY

MIRAKEL KUR MOD SOLEKSEM

Mirakelkur HER//

Blot for en god ordens skyld, vil jeg lige markere at dette ikke er et sponsoreret indlæg. Jeg har selv købt produktet og testet det i årvis og vil blot give tippet videre til jer, mine læsere :-)

Jeg har aldrig været den sarte type hvad angår sol og sommer. Faktisk har jeg altid elsket sommeren og dens varme og jeg kunne sidde i timevis i solen, uden at blive forbrændt eller blive op overhedet. Altså lige indtil for 5 år siden, hvor jeg var på ferie og min hud simpelthen fik et mindre angreb og gav op.
Huden begyndte at klø og jeg kunne mærke at min hud konstant føltes varm og jeg kunne ikke blive kølet ned, som jeg egentlig plejede at kunne gøre.
Jeg begyndte at få små røde prikker på både arme, fødder og ben – noget der allermest lignede begyndende skoldkopper. Dog har jeg et lille ar i panden som fortæller mig, at jeg havde skoldkopper som lille, så jeg var ret sikker på at det ikke var skoldkopper jeg fejlede. Men hvad var det så?

Efter endt ferie tog jeg til lægen, for at blive klogere på hvilken angreb jeg blevet udsat for. Havde jeg mon spist noget forkert? Var jeg allergisk over for noget bestemt? Eller havde jeg bare tilbragt for meget tid ude i solen?
Min kære læge tjekkede min hud ganske hurtigt og kunne konstatere at det blot var sol-eksem. Og hans dom var så endelig – at det kunne man ikke kureres for. Man kunne blot holde sig indendøre og udenfor solens rækkevidde, indtil angrebet var ovre. Og ellers hed det blot 30 minutter ude i solen hver dag og så holde sig indendøre igen.
Jeg var mildest talt i chok! Mest fordi jeg boede på daværende tidspunkt i lejlighed og kæmpede med at få det meste ud af sommervejret og ikke mindst at få en kølende temperatur som en gennemstrøm i lejligheden.
Jeg begyndte at undersøge nettet for ideer og alternativer til hvordan man kunne bekæmpe soleksem. Samt hvordan det mon var opstået – nu hvor jeg aldrig har haft det før.
Jeg prøvede alverdens piller, som skulle forberede huden mod sollys, cremer der skulle lindre smerterne og egentlig var der ikke noget der virkede. Så jeg gav mere eller mindre op. Altså lige indtil jeg for 2 år siden testede denne lille mirakelkur. Jeg havde læst på nettet, at man kunne købe en lille kur der hed Helioron. Nogle dråber man enten kunne drikke fra start forår eller man blot kunne tage i nødsituationer. Jeg har testet begge metoder og de virker lige godt! MEN DET VIRKEDE! Min sommerferie var reddet! Når jeg kunne mærke en lille kløe eller se lille rød prik på mine arme, tog jeg et glas vand og hældte 50 dråber ned i vandet. Derefter drak jeg små slurke af vandet over ca. 30 min. Og voila jeg kunne allerede mærke en forskel 1 time efter.

I år har jeg dog ikke haft nogle problemer – typisk, ikke? ;-) Men jeg tror måske at graviditeten har gjort noget ved mine hormoner og min krop måske skåner mig for soleksem angreb i år – og heldigvis for det!! :-)

Men nu vil jeg hermed give tippet videre til de af jer, der også har kæmpet en kamp med det pokkers soleksem :-)

GOD SOMMER! <3

6 kommentarer

 • Tusind tak for tip og godt indlæg. Min kæreste kom netop hjem igår fra stranden med lignende oplevelse. Vi må lige få tjekket dette produkt ud.

  Knus Julia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Jeg kan varmt anbefale det! Hvis han allerede har fået det – så tag “akut-behandlingen” med de 50 dråber og han er god som ny ;-)
   Og det smager heldigvis af ingenting! :-)
   Held og lykke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej.
  Jeg er taget til Mallorca med Helioron, som jeg tager fast med 10 dråber 3 gange dagligt. Desværre er min krop nu smurt ind i soleksem. Forsøgte i går med en akut dosering, men det er der stadig i stor stil. Ved du hvor mange akut doseringer jeg må tage ? :)
  Vh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Hej Mette

   Åh det er jeg ked af at høre. Altså nu tør jeg ikke at anbefale noget – da jeg jo ikke er læge ;-)
   Men jeg tog altså akut doseringer i 3 dage og så holdt jeg mig i skyggen i to af dagene, da huden har brug for lidt hvile fra solen.
   Jeg ved faktisk ikke hvor mange akut doseringer man må tage, men det skal jo også lige nå at virke, så giv det lige 1 dag eller 2 mere.
   Jeg håber at du får en god ferie, trods alt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Tak for dit hurtige svar! Jeg forsøger mig med daglig akut dosering i et par dage mere.
   Vh. Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Velbekomme!
   Held og lykke og god ferie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARSELS GAVEIDEER TIL EN BABY BOY