10 HYGGELIGE OPSKRIFTER TIL DIN SOMMER

10 SOMMER GRAVIDITETSKJOLER

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har brudt mig særlig meget om graviditetstøj. Jeg har egentlig altid troet, at det var rent praktisk tøj, som kun fandtes i bomuld og modal stof. Altså lige indtil jeg selv blev gravid og pludselig fandt ud af, at der findes utrolig meget fedt graviditetstøj. Lige fra print til blomsterede slå-om kjoler. Og nogle af kjolerne kan faktisk bruges efter graviditeten, da de både er løse og smarte. Og så vil jeg nok også kunne bruge meget af tøjet lige efter jeg har født, da man jo ikke går ned til sin egen størrelse lige med det samme ;-)

Dog har jeg ikke shoppet graviditetstøj de sidste mange uger, da vejret simpelthen har været for varmt til de lange kjoler og nu hvor jeg er høj gravid, så vil jeg nok ikke bruge flere penge på graviditetstøj. Men nok nærmere spare pengene og bruge dem på at shoppe kjoler til efter graviditeten – det trænger jeg vist til ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 HYGGELIGE OPSKRIFTER TIL DIN SOMMER