KONKURRENCE: MOMMY FORKÆLELSE TIL DIG OG DINE MED MØDRE

10 MIDI SOMMER NEDERDELE

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Apropos snakken i går, så er jeg ualmindelig glad for, at moden igen i år bærer præg af sommernederdele og midi skirts i særdeleshed. Der er nemlig lige akkurat plads til min preggo-mave, altså hvis jeg sætter nederdelen højt – bevares ;-)

Og derfor fik jeg lige lyst til at vise jer 10 bud på sommernederdele, som jeg selv til enhver tid ville hoppe i denne sommer! Faktisk har jeg luret lidt på nogle af dem, som mit første køb efter endt graviditet. Nu skal jeg jo bare lige bestemme mig for hvilken én eller hvilke jeg skal vælge ;-)

Jeg synes det er så fint at bruge nederdelene med en t-shirt med print eller med en lun strik over til de koldere dage, så er man både fin og casual på samme tid! Lige mit motto ;-)

Hav en dejlig lørdag og nyd solskinnet <3

 

1 kommentar

  • Synes moden i år er rigtig god og elsker de smukke nederdele som passer til et hvert outfit! Desværre er jeg lidt for small til de nederdele på grund af min højde, så jeg har kun en enkelt som er fundet i børne højde – men de er godt nok fine! <3

    https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: MOMMY FORKÆLELSE TIL DIG OG DINE MED MØDRE