LATELY

BABY MONDAY: 38+0

Jeg er netop gået ind i uge 38 her i graviditeten. UGE 38 – ALTSÅ 2 UGER TIL TERMIN! Babyen kan jo komme hvornår det skal være!! Og jeg vil ikke have noget imod, hvis han meldte sin ankomst nu her – specielt fordi vi mere eller mindre er klar! Jeg synes jeg har fået streget alle mine To do’s ud på min liste og på Hr. Skovs liste ;-) Jeg har fået givet nogle af mine opgaver videre til ham, da jeg ikke selv har haft mulighed for det eller ikke kan bære tingene ;-) Det er nok noget af det sværeste her i graviditeten. At skulle give afkald på nogle ting, man normalt selv ville kunne gøre. Såsom at bære tung ting inde i huset, at få plantet de sidste sommerblomster og få gjort huset babyklar og barselsklar ;-)
Jeg kan nemlig godt lide tanken om, at når vores baby kommer til verden, at vi kan koncentrere os 100 % på ham og ikke på de huslige pligter eller indretning, men blot nyde den første tid sammen med ham :-)

Størrelse:

Vores lille baby skulle nu gerne være omkring de 50-51 cm lang og veje omkring 3-3,4 kilo – hvilket svarer til 3 liter mælk. Og med den tunge mave, så føles det virkelig, som om at jeg har 3 liter mælk i maven – dog håber jeg ikke at baby er så kantet ;-) ha ha.. Han er stadigvæk meget aktiv og det føles altså noget så rart, at stadig kunne mærke at han mosler rundt. Dog er pladsen jo ved at være trang og jeg kan også mærke, at det er mere rul end spark der kommer derinde fra.
Jeg har endnu ikke nogen skavanker og jeg tror egentlig at jeg er sluppet ret let her i graviditeten. Dog kan jeg mærke at livmoderen begynder at arbejde. Jeg får ofte smerter i løbet af dagen, noget der kan sammenlignes med kraftige menstruations smerter. Til gengæld er jeg sluppet for smerterne ved plukveer – de er mystisk vis forsvundet og jeg opdager dem kun, når min mave ser skæv ud ;-)

Vægt:

Min vægt står mere eller mindre stille. Den svinger kun med 200 gram fra dag til dag – og det afhænger jo kun af hvad jeg har spist eller drukket. Dog døjer jeg ret meget med væske i kroppen. Nu hvor det varme sommervejr er kommet tilbage, så er mine fødder hævet op igen og jeg føler at jeg både kan se og mærke væsken ophobe sig i mit ansigt, hænder, lår og fødder. Men med forhåbentlig et par uger endnu, så kan jeg vist lige holde til det ;-)

Hospitalstasken:

Nu med kun under 2 uger til termin, så er hospitaltasken nu pakket. Det virker helt underligt at skulle pakke den lille taske til vores lille baby. Men samtidig er det også vildt dejligt og betryggende at tasken nu er pakket og klar, til hvis man nu pludselig skulle gå i fødsel .
Jeg tænker, at jeg senere på ugen vil vise jer, hvad jeg har pakket i min taske. Jeg ved nogle af jer har efterspurgt det :-)

 

Babykøb:

Barnevognen er for længst bestilt og vi endte med at bestille denne her model. Og faktisk har vi for nyligt modtog en besked om at den er kommet hjem. Pyyh.. Det er en lettelse, da vi i sin tid, fik beskeden om at de fabrikker, der fremstiller barnevognene holder sommerlukket i de her uger, så vi skulle være tidligt ude med vores bestilling. Dog er jeg lidt overtroisk, så jeg tør ikke at have barnevognen til at stå herhjemme, indtil baby er født. Så tanken om at vores barnevogn er klar er blot en streg på tjeklisten. Og så tænker jeg at Hr. Skov dribler ud og henter vognen, når vi engang har født og er kommet hjem fra hospitalet :-)

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY