BABY MONDAY: 36+0

DET SKAL JEG LAVE I JULI

Det er lidt svært at skrive mine ønsker og planer for denne juli måned, da jeg jo er gået ind i min terminsmåned og baby kan jo komme hvornår det skal være. Dog håber jeg på at han først kommer efter i næste uge, så Hr. Skov vel at mærke kan nå hjem til fødslen ;-)

Men mit primær fokus denne måned, er at få slappet af, nærvær, familietid og de sidste forberedelse til babyens ankomst. Jeg har med vilje ikke lavet alt for mange planer, da jeg jo gerne vil nyde “min sidste tid” som eneperson inden jeg skal være mor. Det kan nok lyde mærkeligt for nogen, men for mig, er det vigtigt at huske sig selv i hele denne omvæltning og jeg holder så meget af min alenetid og tid til mig selv generelt, så det vil jeg altså nyde lidt ekstra uden alt for mange planer.
Derudover skal jeg nyde den sidste tosomhed med Hr. Skov – jeg tænker at vi sætter slutspurten ind på nærvær og kvalitetstid i form af datenights og aftener på terrassen inden vi bliver til en familie.

Det er jo vores første baby og alt vil blive gjort i et mere roligt tempo. Det betyder også, at vi den første tid nok går ind i vores egen boble, hvor vi skal lære hinanden at kende. Nyde vores nye tilværelse som familie og blot nyde tiden med hinanden.

Men her er mine planer for juli måned – med forbehold ;-)

  • have et spændende forløb med vendingsforsøg – den behøver jeg vist ikke at uddybe yderligere ;-)
  • Nyde de sidste svømmeture med baby i maven – det er altså skøn følelse at være aktiv, når man 90 % af tiden føler sig tung og træt.
  • Få hvilet og sovet middagslure – jeg skal vel egentlig nyde at jeg kan sove når jeg har lyst, inden babyen kommer.
  • I sammenhæng med ovenstående, så skal jeg tilbringe min tid på terrassen med min iskaffe, som kan kvikke mig op efter min middagslur ;-)
  • Læse det sidste af denne skønne bog – jeg mangler små 100 sider og jeg har altså sparet lidt på den, da jeg ikke vil have at den skal slutte ;-)
  • Forberede lidt indlæg til bloggen. Det er så rart at være på forkant, hvis jeg nu skulle gå i fødsel, at bloggen ikke lider i stilhed!
  • Spise is!! Meget vigtig to do denne måned! Jeg skal vel nyde at jeg har en af de bedste undskyldninger for at spise is – i hvert fald lidt endnu ;-)
  • Muligvis købe min første non-preggo kjole, uden at skulle tænke på den store mave. Overvejer lidt denne her – den er altså fin!
  • Mødes første gang med min mødregruppe – det lyder pludselig ret voksent?
  • Tage på et lille camping visit, hvor vi skal grille og spise is – der er altså noget afstressende og afslappende ved camping ferie!

Hvad har I af skønne planer denne juli måned? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: 36+0