10 MIDI SOMMER NEDERDELE

LATELY


Årets første jordbærtærte – og bestemt ikke den sidste ;-) 

En uge der fra start var smækfyldt med rare planer, og med ét blev hele ugens planer ryddet!
Jeg har om nogen, været lidt af en hjemmekartoffel i denne uge og tilbragt tiden i min egen lille boble, med få undtagelser og besøg.
Hr. Skov er jo som sagt taget til Frankrig, for at cykle et stort cykelløb, så jeg har været alene hjemme  hele ugen, og hvad er bedre end at tilbringe “min alene-ferie” med de bedste mennesker jeg holder af, og få fyldt kalenderen med rare aftaler? Specielt inden babyen melder sin ankomst.
Men jeg har kunne mærke, at kalenderen var overfyldt og med mine tanker omkring vendingsforsøget, så valgte jeg mere eller mindre at slette de fleste aftaler fra kalenderen. Hvis man skal gøre noget eller i det hele taget aftale noget, så skal man ikke gøre det halvhjertet og det var lige præcis hvad jeg kunne mærke, at min uge ville byde på. Tiden er blevet brugt en del på jordemoderbesøg med information omkring vendingsforsøg og evt. planlagt kejsersnit. Og selvom jeg ikke er meget for, at dyrke den her triste boble med tankemylder, så har jeg prøvet at se lidt positivt på det hele, men jeg har kunne mærke, at jeg har haft brug for ro til det.
Og ved I hvad? Jeg tror faktisk, at det har båret frugt. For jeg føler at jeg er mere okay efter sådan en uge, hvor jeg ikke har skulle nå alle tingene på min to-do liste og ikke har skulle rende rundt til de forskellige aftaler. Jeg har haft tid til at “sunde” mig og glæder mig nu til et nyt vendingsforsøg i næste uge.
Og nå ja, så glæder jeg mig uendelig meget til at Hr. Skov kommer hjem igen i morgen, efter en halvanden uges fravær ;-)
Det er altid lidt betryggende, når man er højgravid, at vide at ens kæreste er på vej hjem til én igen ;-)

Den kommende uge kommer til at bestå af meget få planer – jeg tænker at jeg lige afventer vendingsforsøget og så lægger planer derefter og ellers skal de sidste småting forberedes til babyen kommer :-)

Breakfast for 1 – find forresten opskriften på den hjemmelavet granola HER.

Okay, jeg har ikke været helt alene hjemme! Vi har vores eget lille kæledyr af en hare, som besøger os hver morgen og aften. Ret hyggeligt egentlig ;-)

Når søde veninder cykler forbi med en Feel Good pakke til mig – er det seriøst ikke vildt sødt og betænksomt? :-)

Når man er alene hjemme og gerne må forkæle sig selv lidt ;-)

Og velfortjent iskaffe i min lille køkkenhave. Helt stille og roligt! <3

Ugens blomsterbuket – elsker når huset dufter af nye blomster..

At balancere med hvidvin – ja ja det er vel en præsentation i sig selv, ikke? ;-)

Når ens mor inviterer til middag på terrassen med hele familien <3

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 MIDI SOMMER NEDERDELE