10 SOMMER GRAVIDITETSKJOLER

LATELY

Miss Preggo på årets første tur til stranden <3

Nyt kontor og ny notesbog – det passer ligesom sammen, ikke? Der er blevet omrokeret i det lille hjem og det betyder også at min gamle kontorplads er blevet erstattet med et nyt og jeg er ganske tilfreds ;-) Forhåbentlig bliver der tid til at tilbringe nogle timer i ny og næ her, når babyen har meldt sin ankomst :-) 

Når man lige knap stadigvæk kan ane sine fødder i vandkanten ;-) Men årets første tur på stranden og sikke en følelse at kunne stikke sine hævede graviditets fødder i sandet og i det kolde vand! Det må jeg gentage hurtigst muligt!!

Og med denne fine udsigt. Stranden bragte minder tilbage fra da jeg var yngre og cyklede ud til stranden med mine veninder og holdte bålfest og sad og nød stranden til langt ud på aftenen. Man nød stilheden, festerne og ikke mindst at vi allesammen kunne fejre sommerferien sammen. 

Nye plakater til børneværelset fra Livink og lidt snacks til mig – god fordeling, ikke? ;-) Og ja, jeg skal nok snart få strikket et blogindlæg sammen hvor jeg viser flere billeder fra børneværelset! I promise ;-)

Det er sjovt ,når man så småt begynder at nærme sig terminen. Man begynder at få afsluttet en masse aftaler med veninder og der er mange “sidste frokostaftaler” der skal afholdes inden babyen kommer. Det lyder næsten som om mit liv går i stå når babyen kommer – men tværtimod! Det er blot rart at kunne nyde at se sine veninder inden jeg pludselig får en baby med på armen. Men nu er jeg vist nået i mål med at få set alle og besøgt de nærmeste, så nu er der lige ro på og “pause” indtil baby er født :-) 

Når man modtager denne fine kjole med posten. Det er min første “efter endt fødsel” kjole og jeg glæder mig virkelig til at hoppe i den! Jeg er så vild med prikkerne, farverne og ikke mindst at den er så fluffy, at jeg sagtens kan have den på, uden at skulle tænke over min krop efter fødslen. Faktisk kan jeg mærke, at jeg glæder mig mere og mere til at komme i almindeligt tøj igen, når jeg har født. Eller også er det bare mit shoppegen, som glæder sig ;-)

 

 

2 kommentarer

 • Anne

  Åhh jeg glæder mig også meget t at hoppe i noget andet tøj. Kom til at shoppe en masse i sidste uge, men aner jo ikke om det passer lige efter fødslen, synes sgu det er svært at vide hvor meget man fylder om hofter mave og bryster.
  Har din lille dreng mon fået hovedet nedad? Ku forstå det ikke var lykkedes i første forsøg og du m vilje ikke havde kommenteret mere på det, så selvfølgelig helt ok hvis du ikke har lyst at svare :) spørger kun fordi jeg selv går og bekymrer mig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Det kan jeg godt forstå! Det er også super svært at vide hvornår man kan begynde at have sit “normale” tøj på igen og om man nogensinde kommer tilbage til sin egen størrelse igen ;-) Men åh det er svært at vente på – man vil virkelig gerne snart i noget andet tøj ha ha ;-)
   Det er rigtigt, jeg har undladt at kommentere på det – men jeg skal nok give en update på et senere tidspunkt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SOMMER GRAVIDITETSKJOLER