DET SKAL DU PAKKE I HOSPITALSTASKEN

LOOK OF THE DAY: HEY BLUE DRESS

Kjole: HER// Trenchcoat: HER// Sko: HER// Solbriller: HER//

Godmorgen fineste <3

Det slog mig forleden, at jeg sjældent viser outfit billeder herinde længere. Og det skyldes jo nok, at jeg hver mandag stiller mig op foran kameraet og viser mavebilleder uge for uge her i graviditeten. Så forleden aften hvor jeg havde været på tur med Hr. Skov, fik jeg ham overtalt til at snappe et par billeder af dagens outfit. Det var helt underligt og vi skulle begge lige huske “hvordan man nu gør” når det er outfitbilleder – så længe siden er det åbenbart ;-) Faktisk er kjolen et af mine nyeste køb. Jeg klikkede den hjem, fordi jeg synes den kunne være en ideel ammekjole. Men jeg synes den var så fin, at jeg ikke kunne vente med, at hoppe i den og ja jeg kunne lige kna klemme maven i den ;-) ha ha..
Men det er jo med at nyde de sidste outfits med maven, specielt fordi jeg snart rammer terminen og fødslen kan jo gå i gang hvornår det skal være. Faktisk går jeg hele tiden og tripper lidt – for hvad nu hvis vandet går når jeg er ude og køre? Eller når jeg står med en fyldt indkøbsvogn i Netto? ;-)
Forhåbentlig går det ikke så vidt, så jeg prøver bare at nyde den sidste tid inden vores lille cykelrytter kommer ud til os :-)

Nu vil jeg drikke det sidste af min iskaffe og smutte en tur ud i byen, for at handle nogle småting til inden baby kommer :-)

Hav en dejlig weekend <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL DU PAKKE I HOSPITALSTASKEN