15 SNACKS PÅ FARTEN

LOOK OF THE DAY: LEO ON A FRIDAY

Tee: HER// Nederdel: HER// Solbriller: HER// Taske: HER// Ring: HER//

Det er sjovt, som graviditeten forløber sig, når man sætter slutspurten ind. Jeg har ikke købt alverdens graviditetstøj. Faktisk shoppede jeg mest i starten af graviditeten, da jeg følte at ALT strammede om min mave. Da vi nærmerede os foråret og temperaturen blev lidt lunere (både i vejret og i krops temperatur grundet hormoner ;-))  begyndte jeg bruge nogle af alle mine kjoler. Jeg har heldigvis altid haft en forkærlighed til løst hængende kjoler, så det var jo perfekt til min voksende mave! Nu er jeg så nået til det punkt, hvor jeg føler at jeg ikke kan passe mit tøj længere og mine kjoler bliver kortere og kortere i takt med at maven vokser ;-)
Derfor er jeg så lykkelig for at moden (igen) i år byder på en masse midi skirts, som jeg heldigvis kan have på, hvis jeg sætter dem højt i taljen! Og det sidst indkøbte nederdel er denne leopard fætter. Jeg har simpelthen fået så mange komplimenter og ikke mindst spørgsmål, om det er en graviditets nederdel. Jeg kan heldigvis afsløre, at det blot er en helt almindelig nederdel til en røver pris ;-)
Med ganske få uger tilbage i graviditeten, så prøver jeg at lade vær med at shoppe mere og kigger nok mere efter ammevenligt tøj til når baby kommer :-)

Nå det blev alligevel til en roman omkring graviditetstøj og ikke-graviditetstøj! ;-)

Jeg vil blot ønske jer en herlig weekend <3

Et lille tip – hvis man er mor eller kommende mor, så deler jeg altså en ret lækker mommy forkælelse konkurrence ovre på bloggens Instagram HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 SNACKS PÅ FARTEN