MINE GRAVIDITETS BILLEDER

10 AMMEVENLIGE KJOLER

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Okay, nu har jeg de sidste par måneder delt en del graviditetstøj både i forbindelse med Baby Monday – men også blot som inspiration til jer gravide derude, der sidder bag skærmen. :-)
Men nu hvor jeg står i den situation og er kommet over til “amme stationen” så kan jeg godt se at min garderobe vist ikke er så ammevenlig ;-) Måske jeg skulle have forberedt det lidt bedre – men ærlig talt så er det jo ikke til at vide, om amning overhovedet er en mulighed efter kejsersnit. Mere om det på et senere tidspunkt ;-)

Men her er lidt inspiration til både jer og mig selv. Faktisk har jeg allerede klikket nr. 5 hjem, som jeg også viste jer forleden. Dog sidder den noget løsere på mig nu end før ;-) Ellers overvejer jeg helt klart nr. 1, nr. 7 og nr. 10 – specielt nr. 10 ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE GRAVIDITETS BILLEDER