5 AF MINE FAVORIT SOMMER OUTFITS

10 FJOLLEDE TANKER I LUFTHAVNEN

Okay, et lidt anderledes ferie-indlæg, et særdeles fjollet et af slagsen. Så får I også lige min fjollede side at se ;-)
Men jeg tænker at der er mange af jer, der enten er på ferie eller skal på ferie indenfor de næste par uger. Og derfor er denne liste jo temmelig oplagt, hvis I spørger mig ;-)
Derfor har jeg fundet 10 tanker, som jeg selv har haft i en lufthavn. De skal selvfølgelig deles med jer, med en god portion humor og en smule ironi ;-)

1. At du får pakket ALT for meget i din kuffert og frygter at du skal betale for overvægt i lufthavnen. Mon du ville få brug for din Canada Goose jakke på Mallorca?

2. At du stresser og skynder dig ind i lufthavnen og nærmest kampsveder, indtil man finder ud af at din check-in line først åbner om 1 time.

3. At du prøver at smile sødt til manden ved Check-in, for at undgå at betale overvægt for din kuffert.

4. At du pludselig står med 4 bluser og en jakke på, for at undgå betalingen for overvægt, da dit søde smil ikke virkede…

5.  At det bliver ved med at bippe hver gang du går igennem metaldetektoren og får koldsved, fordi du tror sikkerheds vagterne vil anholde dig. Men egentlig bare finder ud af at der er en metalspænde på dine sandaler.

6.  At du faktisk har været i lidt for god tid i lufthavnen, så man føler sig lidt sulten og køber den HELT STORE frokostmenu. Du skulle jo bare have en (lille) frokost.

7.  At du lige kigger forbi beauty afdelingen og prøver adskillige parfumer og fik desværre prøvet Chanel No.5 og må derfor stinke af en ældre dame resten af dagen.

8. At du bruger mindst 100 kr på slik. Selv efter en stor frokost, så er det jo vigtigt ikke at gå ned på mad. Og så undgår man jo også propper i ørene i flyet!

9. At du sætter dig i flyet og det eneste ord du ikke må sige er BOMBE eller FLYSTYRT, men egentlig er det de eneste to ord, der kan komme ud af din mund nu.

10. At blive placeret i flyet lige ved siden af et skrigende barn eller Mister-jeg-ligger-lige-og-halvsover-ind-over-din-plads.

Har I nogle tilføjelser? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 AF MINE FAVORIT SOMMER OUTFITS